NENMagazine

26-11-2013 De tweede editie van NENMagazine is uit. NENMagazine is het relatiemagazine voor belanghebbenden met artikelen over normalisatie-projecten en interviews met partners, klanten en normcommissieleden. In dit nummer staan weer interessante interviews. Onder meer met Ed Nijpels, die zijn visie geeft op normen en normalisatie en met Martin van Pernis, president van KIVI NIRIA, die vertelt over zijn ervaringen met normalisatie en over het internationale nut van de ingenieurskaart.

Daarnaast staan er onder andere achtergrondartikelen in over het Energieakkoord en NTA 8080, normen voor halal food en inschatting van CBRN risico’s (industriële ongevallen en terroristische bedreigingen op chemisch, biologisch, radiologisch en nucleair gebied).

Meer informatie

NEN verstrekt het blad aan zijn normcommissieleden en de overheid en verschijnt twee keer per jaar. U kunt het NENMagazine online bekijken. Wilt u een printexemplaar ontvangen, stuur dan een mail naar communicatie@nen.nl. Voor meer infomatie kunt u bellen met onze afdeling Communicatie, telefoon (015) 2 690 435.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl