Presentatie twee richtlijnen tijdens NSVV Lichtcongres Outdoor

10-01-2017 Op 26 januari organiseert NSVV een congres in de Midden Nederland Hallen. Het congres staat in het teken van de presentatie van twee nieuwe richtlijnen: NPR 13201 Openbare verlichting en de tunnelrichtlijn. Tijdens het NSVV Lichtcongres Outdoor wordt er gesproken over welke straatverlichting weggebruikers nodig hebben om goed te kunnen functioneren in het verkeer en wat de nieuwe richtlijn behelst voor tunnelverlichting.

Naast de presentatie van de twee richtlijnen NPR 13201 ‘Openbare Verlichting en ‘Tunnelverlichting’ worden er andere spraakmakende onderwerpen besproken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de visuele behoeftes van weggebruikers en de ontwikkelingen rondom licht en ‘virtual reality’.

Interactieve “dome”sessies

In de met led verlichte “domes” passeren actuele thema’s de revue en gaat het om de interactiviteit tussen sprekers en publiek. Bezoekers zijn zelf actief bezig en krijgen in één dag een update van de laatste trends en ontwikkelingen in de outdoor verlichtingsmarkt.

Bedrijvenmarkt

Gedurende de gehele dag is er een bedrijvenmarkt waar de koffiebreaks, pauzes en lunch en borrel plaatsvinden. Zo is er ruimschoots aandacht is voor lichtproduct(en) en kan er volop genetwerkt worden.

Voor wie?

Het congres is voor iedereen uit de verlichtingsbranche: Bestuurders en beleidsmedewerkers (beleid, ontwerp en beheer) bij diverse overheden, ontwerpers, (landschaps)architecten, stedenbouwkundigen, lichtonwerpers, adviseurs, fabrikanten en toeleveranciers, onderwijs- en kennisinstellingen, ontwikkelaars.

Meer informatie

Voor meer informatie en direct inschrijven als bezoeker of standhouder gaat u naar de website van NSVV.
Voor informatie: neem contact op met NEN Klantenservice, telefoon (015) 2 690 391 of e-mail klantenservice@nen.nl.

Voor informatie over deze norm(en) of over het normalisatieproces: Annet van der Horn, Consultant Bouw, telefoon (015) 2 690 286 of e-mail annet.vanderhorn@nen.nl.

Meepraten over de inhoud van normen

Wilt u als belanghebbende partij meepraten over de ontwikkeling van normen op dit gebied? De normcommissie ‘Verlichting’ houdt zich bezig met normalisatie op dit gebied. Stuur voor deelname aan of meer informatie over deze commissie een mail naar bi@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl