Seminar ‘Internationale normalisatie op gebied van bedrijfszekerheid en kosten in olie- en gasindustrie’

27-02-2017 NEN en Shell organiseren op woensdag 29 maart 2017 van 13.00 tot 18.15 uur een seminar ‘Achieving sustainable business performance by qualified implementation and use of oil and gas standards". Dit seminar is een unieke gelegenheid voor de Europese olie- en gasindustrie en andere geïnteresseerde partijen om meer te weten te komen over de wijze waarop bestaande en nieuwe multidisciplinaire internationale normen hun organisaties in staat stellen tot kostenefficiëntie, risicoverlaging en verkleining van 'carbon footprint'.

Deelnemers aan het seminar worden geïnformeerd door experts van de werkgroep ISO/TC 67/WG 4 ‘Reliability engineering and technology’ over de laatste stand van zaken en de toepassingen van de normen. Deze werkgroep is verantwoordelijk voor de ISO-normen op het gebied van bedrijfszekerheid en kosten in de aardolie-, petrochemische en aardgasindustrie. Speciale aandacht is er voor de recente publicaties van ISO 14224 'Reliability and maintenance data' (herziening) en ISO 19008 'Standard cost coding system' (nieuw).

Kennisdeling met Europese en mondiale olie- en gasindustrie

Het seminar is interessant voor een brede groep stakeholders in de Europese en mondiale olie- en gasindustrie, waaronder olie- en gasproducerende bedrijven, ingenieursbureaus, aannemers, fabrikanten, adviesbureaus op het gebied van veiligheid en bedrijfszekerheid, certificatie-instellingen, veiligheidstoezichthouders en onderzoeksinstellingen. Het seminar biedt ook een unieke gelegenheid voor kennisdeling tussen de olie- en gasindustrie en andere industrieën.

Ga voor meer informatie over het seminar naar de ISO seminar website. Op deze website kunt u zich ook registreren.

Meedoen of meer informatie

Wilt u als belanghebbende partij meepraten over de ontwikkeling van normen op dit gebied? De normcommissie ‘Gas- en oliewinning en -productie’ houdt zich bezig met het opstellen en onderhouden van internationale normen voor materialen, equipment en offshore constructies voor de olie- en gasindustrie. Voor informatie over deze norm(en) of over het normalisatieproces: Jarno Dakhorst, consultant Energie, telefoon (015) 2 690 245 of e-mail energy@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

(015) 2 690 435

communicatie@nen.nl