StandarDays op 17 & 18 september in Brussel

12-08-2013 Wilt u meer weten over het vastleggen van afspraken in normen in Europees verband, ofwel Europese normalisatie? De Europese normalisatie-instituten CEN en CENELEC nodigen u uit om aanwezig te zijn op StandarDays 2013.

Het doel van de deze 2-daagse informatiebijeenkomst is u te voorzien van alle informatie die nodig is om Europese normalisatie te begrijpen. Er wordt uitgelegd hoe u dit kunt gebruiken om er voordeel uit te halen. StandarDays is gericht op nieuwkomers in de Europese wereld van normalisatie, maar ook interessant voor degenen die CEN en CENELEC beter willen begrijpen.

Er wordt een duidelijk en gestructureerd overzicht gegeven van het Europese normalisatie-systeem en van de producten en processen. Daarnaast komen de voordelen van deelname aan normalisatie aan bod.

Voor wie?

StandarDays is gericht op alle iedereen die geïnteresseerd is in de Europese wereld van normalisatie, of het nu gaat om industrie, consumenten, overheden en overheidsinstellingen, Europese instellingen, onderzoekcentra, de nationale normalisatie-instituten etc.

Programma

StandarDays begint met een inleidende plenaire sessie, waarin de verschillende aspecten en taken van CEN en CENELEC worden verklaard. Deelnemers worden zo bekend met de 'ins en outs' van het Europese normalisatie-systeem. De tweede dag bestaat uit interactieve en diepgaande workshops, waarin deelnemers kunnen profiteren van de expertise van CEN en CENELEC om verdere verduidelijking en uitleg te krijgen.

StandarDays bijwonen?

Deelname is gratis. Meld u snel aan want als het maximum aantal deelnemers is bereikt, sluit de inschrijving.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl