Top drie genomineerden NENnovation Awards bekend!

20-09-2019 Woensdagmiddag 18 september stonden de genomineerden voor de NENnovation Awards vol overtuiging te pitchen voor de vijfkoppige jury. De genomineerden uit de doelgroep commissieleden/klanten, start-ups en studenten lichtten hun innovatie aan hen toe. Daaruit is nu een top drie gekozen. Tijdens de viering van World Standards Day op 11 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

De NENnovation Award heeft sinds de start van World Standards Day al een aantal mooie winnende projecten voorbij zien komen. Dit is het derde jaar dat de uitreiking van de NENnovation Awards plaatsvindt. De jury bestaat uit: Erasmus Centre for Entrepreneurship, Koninklijke NLingenieurs, Octrooicentrum Nederland, Stichting BlueDot (TU Delft) en NEN. Dit jaar heeft de jury weer krachtige projecten gezien die veelbelovend zijn voor de toekomst. De jury wil iedereen die heeft meegedaan aan de NENnovation Awards bedanken voor de inzendingen, en in het bijzonder de deelnemers die hun innovatie hebben gepitcht en toegelicht.

Top drie genomineerden

NEN maakt met trots de genomineerden bekend die nog steeds in de race zijn voor de NENnovation Awards van 2019.

In de categorie normcommissieleden is de volgende top drie gekozen in alfabetische volgorde: Bunge Loders Croklaan, Direct Current, Royal HaskoningDHV.

Voor de categorie start-ups zijn de volgende kandidaten geselecteerd: Asbetter Acids, Hydraloop Sytems en Rainbeer.

De laatste categorie voor de NENnovation Awards zijn de studenten. Daaruit is de volgende selectie gemaakt: Francesca Grazian (PhD Student Electrical Power Engineering) Team AeroDelft, Team Silverwing.

Eervolle vermeldingen

Er zijn zes partijen die een eervolle melding krijgen. Het gaat om de volgende partijen in de drie categorie├źn in alfabetische volgorde: Emma Baan (student Werktuigbouwkunde Windesheim), Irene Kamara (PhD student Tilburg Institute for Law, Technology, and Society) Noordzeeboerderij, Prodaptive, Provincie Noord-Holland, Ticketguard. NEN bedankt deze partijen voor hun enorme inzet.

Meer informatie

Op www.nen.nl/nennovationaward is meer informatie te vinden over de NENnovation Award. Binnenkort zijn hier alle pitches te zien. Ook worden alle projecten de komende weken toegelicht via onze social media kanalen.

Voor vragen over deze awards, neem contact op met Maud Damme, projectleider NENnovation Awards, nennovationaward@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl