Uitslag fotowedstrijd 'Normen in beeld'

17-10-2016 Ter ere van het 100-jarig bestaan organiseerde NEN in augustus de fotowedstrijd ‘Normen in beeld’. Deelnemers konden twee foto’s uploaden en moesten daarbij aangeven welke norm hierin centraal staat. Op Wereld Normalisatie Dag (14 oktober) zijn de winnende foto's (publieksprijs en vakjuryprijs) samen met de top 10 bekendgemaakt.

Een samengestelde vakjury, bestaande uit Jappe van der Zwan (Business Unit Manager Standards Products & Services, NEN), Nicole Stolk (Grafisch ontwerper, Buro Eigen) en Herman Zonderland (Fotograaf, Herman Zonderland Fotografie) hebben zich over de selectie gebogen.

Vakjury- en publieksprijs

De vakjuryprijs is gewonnen door Marco van den Arend en de publieksprijs door Yolanda Noort. Bij de selectie van de foto's is ook gekeken of werd voldaan aan de spelregels en vooral dus of het normnumner bij de foto klopte. Marco en Yolanda, nogmaals gefeliciteerd! Bovendien bedankt NEN via deze weg opnieuw iedereen die heeft meegedaan aan de wedstrijd.

De top 10 – te zien in de slideshow – is geprint op A1-formaat en in het NEN-gebouw tentoongesteld en alle foto's kunnen gebruikt worden voor de uitingen van NEN.

Statistieken

In twee maanden tijd:

  • hebben we 120 inzendingen ontvangen
  • van 109 deelnemers
  • is er 2693 keer gestemd

Meer weten?

Neem dan contact op met Samira Tatuhey, Adviseur Communicatie, telefoon (015) 2 690 112 of e-mail communicatie@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

(015) 2 690 435

communicatie@nen.nl