Van klassikale naar online training, doet u mee?

23-03-2020 Leren is belangrijk om uzelf te blijven ontwikkelen. Ook in deze onzekere tijden met het coronavirus. Voor veel vakmensen gaat het werk nog steeds door en is kennis over het toepassen van normen zeer welkom. NEN biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om een aantal klassikale trainingen nu als online training te volgen. Op deze manier waarborgen we dat onze klanten alsnog vakkennis kunnen opdoen over toepassen van normen in de praktijk.

De online trainingen zijn veelal gelijkwaardig aan de origineel geplande klassikale training. Daar waar het niet mogelijk is om van het complete lesprogramma af te wijken, biedt NEN een verkorte online sessie aan. Op deze manier kan men, ook tijdens deze uitzonderlijke situatie in de hele wereld, blijven leren, groeien en werken.

Hoe het werkt

De deelnemer ontvangt voor aanvang van de online training een link waarmee ze op hun eigen locatie kunnen inloggen. De docent geeft de training, en net als bij een klassikale training kunnen deelnemers reageren en vragen stellen. Na afloop kan de deelnemer de opgedane kennis direct toepassen. De training wordt opgenomen zodat de deelnemer het achteraf kan terugkijken.

Aangepaste training

Onderstaande klassikale trainingen bieden we als online training aan. We streven ernaar om meer trainingen online aan te kunnen bieden.

Meer informatie en inschrijven

Wilt u een online training volgen? Dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier van de desbetreffende training.

Voor vragen, kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice via telefoon (015) 2 690 188 of e-mail training@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl