Vandaag viert NEN World Standards Day

11-10-2019 Vandaag, op 11 oktober 2019, viert NEN samen met meer dan 400 relaties en klanten, World Standards Day in de Fokker Terminal in Den Haag. World Standards Day (WSD) wordt elk jaar mondiaal op 14 oktober gevierd ter ere van iedereen die betrokken is bij normen of normalisatie activiteiten.

Dit jaar staat het thema energietransitie centraal. Nieuwe energiebronnen en technieken zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Optimisten denken dat de transitie gaat lukken, critici hebben twijfels. Het is in ieder geval een langdurig proces waar vele discussies uit ontstaan. NEN brengt partijen bij elkaar die zich hard maken voor de versnelling van de energietransitie. Wij staan voor grote uitdagingen waar innovaties noodzakelijk zijn.

Sprekers en dagvoorzitter

Op het programma staan inspirerende sprekers die op geheel eigen wijze hun visie geven op de energietransitie. De volgende sprekers komen tijdens de viering van WSD aan bod: Bas Haring (volksfilosoof), Ingrid Thijssen (CEO Alliander) en Søren Hermansen (director of SamsØ Energy Academy). De rol als dagvoorzitter wordt ingenomen door bekend journalist en presentatrice Eva Jinek.

NENnovation Awards

De NENnovation Awards worden ook dit jaar tijdens de viering van WSD uitgereikt. Na een pitchmiddag voor een vijfkoppige jury is de top drie in de categorie commissieleden/klanten, startups en studenten is al gecommuniceerd. Vandaag, op 11 oktober, worden de winnaars bekend gemaakt.

Meer informatie

Voor informatie over de viering van World Standards Day of de NENnovation Award, neem contact op met de afdeling Communicatie, e-mail communicatie@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl