Volg NEN op social media

28-02-2019 NEN is al langere tijd actief op LinkedIn, Twitter en Facebook, maar nu kunt u ons ook volgen op Instagram. Op deze verschillende kanalen informeren we u over nieuwtjes uit de wereld van normalisatie en laten we volgers kennismaken met de vele uiteenlopende onderwerpen.

We 'posten' uiteraard niet op alle kanalen hetzelfde. Op LinkedIn informeren we uitgebreider over nieuwe ontwikkelingen, terwijl we op Instagram vooral op een leuke manier normen in beeld brengen.

Waarom zit NEN op social media?

Iedereen heeft met normen te maken, alleen veel mensen kennen NEN (nog) niet. Normen en het proces om te komen tot afspraken zijn voor veel mensen onbekend terrein. Toch heeft iedereen in het dagelijks leven profijt van zowel Nederlandse, Europese als internationale normen.

Normalisatie bekend maken, doet u mee?

Werkt u met normen of werkt u mee aan het maken van normen en wilt u dat meer laten zien aan uw connecties? Benieuwd naar nieuwtjes over normen buiten uw eigen vakgebied? Normen in het dagelijks leven in beeld zien? Neem dan eens een kijkje op onderstaande kanalen, volg ons en deel met ons wat normen in uw dagelijkse praktijk betekenen.

De kanalen

Volg NEN op:
Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl