Welke organisatie wint de NENnovation Award?

18-07-2017 Bekend met een organisatie die betrokken is bij normalisatie en zich inzet voor creatieve, innovatieve en effectieve projecten? Of past dit helemaal in het plaatje van het bedrijf waar u werkzaam bent? Nomineer deze organisatie of een samenwerkingsverband dan voor het beste innovatie-en-normalisatie project van 2017! Wie weet ontvangt deze organisatie dan wel de eerste NENnovation Award uit handen van André Kuipers.

Dit jaar wordt voor de eerste keer de NENnovation Award uitgereikt. Dit doet NEN tijdens de viering van World Standards Day op 13 oktober 2017 in Den Haag. Normalisatie en innovatie zijn nauw met elkaar verbonden omdat slagingskansen van innovatieve concepten door normalisatie worden vergroot en marktacceptatie een impuls krijgt.

Genomineerden

De eerste selectie wordt gedaan door medewerkers van NEN. De tien beste nominaties worden daarna voorgelegd aan de externe vakjury. De vakjury kiest de top drie en de uiteindelijke winnaar.
De drie genomineerden krijgen de mogelijkheid een stand in te richten op World Standards Day, 13 oktober a.s. om hun innovatieve project te promoten aan een geïnteresseerd publiek. De juryrapporten worden na de bekendmaking van de winnaar openbaar gemaakt.
De top drie genomineerden ontvangen:

  • exposure ruimte op World Standards Day (13 oktober)
  • 2 weken exposure middels pers- en nieuwsberichten op nen.nl

De winnaar ontvangt...

De uiteindelijke winnaar ontvangt uit handen van André Kuipers de NENnovation Award. Daarnaast ontvangt de winnaar een exposurepakket, bestaande uit:

  • een podcast van BNR;
  • een gezamenlijk persbericht en nieuwsbericht;
  • gebruik van NENnovation Award logo voor commerciële doeleinden.

Meer informatie

De voorwaarden en meer informatie kunt u vinden op de website. Wilt u graag een organisatie nomineren? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl