Wim Schimmel vervult tijdelijk functie directeur NEN

11-10-2017 Ir. Wim Schimmel neemt per 1 november 2017 tijdelijk de functie van algemeen directeur NEN waar. De werving voor een nieuwe directeur is in volle gang. De functie komt echter al per 1 november vacant door het vertrek van Piet-Hein Daverveldt.

Wim Schimmel is sinds 2015 bestuurslid van NEN. Daarnaast vervult hij ook toezichtfuncties bij De Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ), VZVZ Derdengelden en Stichting Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar. Tot juli 2017 was hij voorzitter van de Raad van Bestuur bij Arbo Unie, een van de grootste dienstverleners in de bedrijfsgezondheidszorg.

Wim Schimmel: ‘De afgelopen vier jaar ben ik er in geslaagd de positie van Arbo Unie zowel in de markt als binnen de branche te versterken. Tot het aantreden van een nieuwe directeur voor NEN wil ik graag de dagelijkse aansturing van de NEN-organisatie op mij nemen. Namens het bestuur van NEN wil ik Piet-Hein Daverveldt bedanken voor zijn leiderschap, persoonlijke inzet en de behaalde resultaten in de afgelopen vijf jaar en wens ik hem veel succes in zijn verdere loopbaan.’

Meer informatie

Voor informatie: neem contact op met NEN Communicatie, telefoon (015) 2 690 435 of e-mail communicatie@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl