YUCAN integreert normen van NEN

26-09-2017 NEN levert sinds kort een deel van de normen via het online platform van YUCAN. YUCAN biedt als eerste in Nederland kwaliteitsmanagement inclusief het werken met en op basis van normen als integrale oplossing in de cloud (SaaS). YUCAN is complementair met de dienstverlening van NEN doordat zij daarbij ook het gehele kwaliteitsmanagementproces faciliteert.

De cloud-oplossing van YUCAN ondersteunt de PDCAcyclus inclusief implementatie en gebruik van normen. Binnen dit online platform wordt een complete werk- en managementomgeving samen met een breed palet aan ISO-normen en HKZ-schema’s van NEN aangeboden.

Deze normen en schema’s zijn binnen YUCAN geoptimaliseerd voor implementatie en kant en klaar beschikbaar voor gebruik.

 

Met deze laagdrempelige ‘plug-en-play’ opzet wil YUCAN het werken met normen eenvoudig, toegankelijk en betaalbaar maken, zodat grote en vooral ook kleinere bedrijven en organisaties makkelijker tot implementatie overgaan. Zowel NEN als YUCAN zijn er van overtuigd dat de combinatie van deze online-oplossing met daarin de kant-en-klaar beschikbare normen van NEN, een krachtige impuls kan geven aan een bredere inzet van normen door bedrijven en organisaties. En daarbij aan het verhogen van hun kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op met Edmund Timm, manager Marketing & Sales, telefoon 015 2 690 407, of e-mail marketing@nen.nl. Of lees meer over het werken met NEN, ISO en HKZ in Yucan.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl