Register NEN-EN 15224

Certificerende instellingen die door de RvA geaccrediteerd zijn voor NEN-EN 15224 vindt u in ons overzicht, momenteel zijn dit Dekra Certification, DNV GL, Keurmerkinstituut, KIWA, Lloyd's Register Nederland en TüV Nederland. Een aantal andere certificerende instellingen hebben accreditatie hiervoor aangevraagd bij de Raad van Accreditatie (RvA). Vooruitlopend op accreditatie door de RvA hebben certificerende instellingen een verklaring ondertekend, dat zij zich houden aan de spelregels bij het uitvoeren van audits zoals die zijn vastgelegd in NTA 8224. Zij mogen het beeldmerk voor NEN-EN 15224 op de certificaten die ze afgeven voeren. Zodra accreditatie aan hen wordt toegekend, zullen ze daarnaast ook het beeldmerk van de RvA voeren. Er is ook een specifiek addendum bij NTA 8224 die van toepassing is op NEN-EN 15224.


De volgende certificerende instellingen hebben deze verklaring ondertekend:

Hieronder vindt u een overzicht van organisaties die een certificaat hebben op basis van NEN-EN 15224: 2012 en NEN-EN 15224: 2017. Extra informatie over de NEN-EN 15224: 2017 en de overgangsregeling vindt u hier.

(Even geduld, het programma is aan het laden!)
Klik hier voor een full screen versie.
Eerder door u bekeken

Mist u een certificaat?

Voor vermelding van het certificaat op deze website is NEN Zorg & Welzijn afhankelijk van opgave door de certificerende instellingen. Ontbreekt er in onderstaand overzicht een certificaat? Geef dan de gegevens van die instelling aan ons door.
U kunt mailen naar:

NEN-HKZcertificatie@nen.nl

 

Meer informatie over NEN-EN 15224

Op zoek naar meer informatie over deze norm?

 

Besteding van de afdracht NEN-EN 15224

De middelen voor bekostiging van de activiteiten van NEN Zorg & Welzijn komen uit diverse bronnen.

Waarom een afdracht?

Heeft u een vraag over het register?

Neem contact op met:

(015) 2 690 318

NEN-HKZcertificatie@nen.nl