Interviews

Sprekers vertellen tijdens de themabijeenkomst 'blockchain in de agrofoodsector' over blockchaintechnologie

Wat blockchain is

Olivier Rikken is werkzaam bij AXVECO en vertelt over wat blockchain precies is, de impact van blockchain op de sector én de toekomstvisie.

Voordeel blockchaintechnologie

Fatih Agirman is werkzaam bij de Rabobank en vertelt over het voordeel van blockchaintechnologie voor de Trade and Commodity Finance afdeling.

Blockchain en standaardisatie

Gerard Hartsink is de voorzitter van de normcommissie blockchain & DLT en vertelt over het samengaan van blockchain en standaardisatie.

De voedselketen begint met blockchain

Leo Dijkstra is werkzaam bij IBM en hij vertelt over of hij denkt dat de voedselketen gelijk moeten beginnen met blockchain.

Veiligheid van voedsel door data

Lan Gé is werkzaam bij de Universiteit van Wageningen en zij vertelt over hoe voedsel veiliger wordt door data.

Vervangt blockchain certificatie

Leontien Hasselman - Plugge is werkzaam bij SIM Solutions en vertelt over één van de stellingen van de paneldiscussie: Voedselvertrouwen: blockchain als vervanger van certificatie

Ervaring

Marcel de Vreeze is werkzaam bij NEN en vertelt over hoe hij de themabijeenkomst ervaren heeft.