NENPlatform Industrie & Veiligheid

Het nieuwe verbindende platform in de industrie!

Met onder andere de herziening van de machinerichtlijn, de ontwikkeling van PGS nieuwe stijl en de ontwikkeling van talloze nieuwe en bestaande normen zijn er grote veranderingen op komst. Wij als NEN streven ernaar voorop te blijven lopen bij deze ontwikkelingen. Om alle partijen in de Nederlandse industrie mee te laten profiteren van onze kennis op het gebeid van wetgeving, normalisatie en standaardisatie, hebben we een nieuw initiatief opgezet: het NENPlatform Industrie & Veiligheid.

Over het platform

Het NENplatform Industrie & Veiligheid biedt zowel leden als niet-leden van verschillende normcommissies de mogelijkheid om de huidige ontwikkelingen te volgen, kennis te delen en het netwerk te vergroten. Het doel van het platform is om samen de actuele ontwikkelingen in standaardisatie en in de Europese en nationale wetgeving te bespreken. Door verschillende disciplines samen te brengen op een platform raakt men breed geïnformeerd en kan er actief worden uitgewisseld tussen aangrenzende commissies en werkgebieden.

Het NENPlatform Industrie & Veiligheid verbindt onder andere de ontwikkelingen binnen de vakgebieden van Machinebouw, Drukapparatuur, Arbeid en ATEX.

Meer informatie en aanmelden

De volgende bijeenkomsten voor het Platform Industrie en Veiligheid zijn op 9 juni van 10.00 – 15.00 uur en op 3 november 10.00 – 15.00 uur.

Het lidmaatschap voor commissieleden is gratis. Voor nieuwe leden zijn de lidmaatschapkosten € 250,-.

Neem voor meer informatie over het Platform Industrie & Veiligheid en de bijeenkomsten contact op met Okke-Jaap Prent. (015) 2 690 180.

Of meld u aan door een e-mail te sturen naar: advies.machinebouw@nen.nl