Platform Industrie & Veiligheid

Het nieuwe platform voor Industrie & Veiligheid heeft een verbindende factor. Leden en niet-leden worden hier breed geinformeerd waardoor de kennis van aangrenzende werkgebieden met elkaar gedeeld kan worden.

Met onder andere de herziening van de machinerichtlijn, de ontwikkeling van PGS nieuwe stijl en de ontwikkeling van talloze nieuwe en bestaande normen zijn er grote veranderingen op komst. Wij als NEN streven ernaar voorop te blijven lopen bij deze ontwikkelingen.

Om alle partijen in de Nederlandse industrie mee te laten profiteren van onze kennis op het gebeid van wetgeving, normalisatie en standaardisatie, hebben we een nieuw initiatief opgezet: het NEN Platform Industrie & Veiligheid.

Kennis delen en actuele ontwikkelingen in standaardisatie bespreken

OVER HET PLATFORM

Het NEN Platform Industrie & Veiligheid biedt zowel leden als niet-leden van verschillende normcommissies de mogelijkheid om de huidige ontwikkelingen te volgen, kennis te delen en het netwerk te vergroten. Het doel van het platform is om samen de actuele ontwikkelingen in standaardisatie en in de Europese en nationale wetgeving te bespreken. Door verschillende disciplines samen te brengen op een platform raakt men breed geïnformeerd en kan er actief worden uitgewisseld tussen aangrenzende commissies en werkgebieden.

Het NEN Platform Industrie & Veiligheid verbindt onder andere de ontwikkelingen binnen de vakgebieden van Machinebouw, Drukapparatuur, Arbeid en ATEX.

EERSTVOLGENDE BIJEENKOMST

In verband met corona is er op dit moment nog geen bijeenkomst van NEN Platform Industrie & Veiligheid geplant.

Presentaties

Presentaties 1 november 2019

Presentaties 9 november 2018VRAGEN?

Heeft u vragen over het platform Industrie & Veiligheid of wilt u meer informatie? Neem contact op met Okke-Jaap Prent
+31(0)15 26 90 180.

Stuur Okke-Jaap Prent een e-mail

LinkedIn

Het platform Industrie & Veiligheid heeft een LinkedIn-groep waarbij u van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden wordt, kennis met elkaar deelt en uw netwerk binnen uw sector vergoot.

Word lid van de LinkedIn-groep