Commissie

Technische Grondslagen voor Bouwconstructies

351 001

Technische Grondslagen voor Bouwconstructies
Deze normcommissie behandelt alles wat te maken heeft met constructieve betrouwbaarheid van bouwwerken. Het resultaat hiervan zijn de in Europa opgestelde Eurocodes, de bijbehorende Nederlandse nationale bijlagen en gerelateerde uitvoeringsnormen.

TGB Plenair behartigt de Nederlandse belangen bij het ontwikkelen van de Eurocodes in Europa en de daaraan gerelateerde uitvoeringsnormen. Daarnaast onderhoud zij contacten met de regelgever voor de aansluiting van de wet- en regelgeving en de constructieve normen. Om dit goed te kunnen co├Ârdineren bestaat zij uit de volgende subcommissies:

Het commissieplan van normcommissie 351 001 'Technische Grondslagen voor bouwconstructies'.

De normcommissie co├Ârdineert de werkzaamheden die hoofdzakelijk plaats vinden in normsubcommissies en volgt specifiek de CEN en ISO TC's die zich bezighouden met de ontwerpgrondslagen (CEN/TC 250 'Structural Eurocodes' en ISO/TC 98 'Bases for design of structures').

De commissie volgt ook de uitvoering van constructies voor bepaalde materialen en de bepaling van constructieve eigenschappen van bouwmaterialen.

Eerder door u bekeken

Neem contact op

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als lid, neem contact op met Mark Lurvink.

mb@nen.nl

(015) 2 690 443

Commissieleden TGB Staal

Lid van normcommissie Beweegbare bruggen

Lid van normcommissie Beweegbare bruggen