Nominatie NENnovation Award

Via onderstaand formulier kunt u een nominatie indienen voor de NENnovation Award. De nominatie moet voldoen aan alle criteria.

Stap 1 – Aanmelden NENnovation Award

Stap 2 - Indienen van de inzending

Om genomineerd te worden voor de NENnovation Award vragen wij je allereerst een korte, maar duidelijke omschrijving te geven van je bedrijf of organisatie. Wanneer ben je/of zijn jullie gestart, wat is het verhaal erachter of wie heeft hierbij geholpen bij de aanloop. Ook kan het interessant zijn om te vertellen hoeveel mensen werkzaam zijn of in welke sectoren het bedrijf actief is.
Daarnaast, en daar gaat de NENnovation Award natuurlijk over, de onderstaande onderdelen. Deze moeten in ieder geval aan bod komen omdat de jury in de voorselectie hier een puntentoekenning aan geeft:

 

  • De innovatie (concept, technologie, dienst, product of onderdeel etc.)
  • De maatschappelijke relevantie (welke probleem lost het op, waar speelt het op in?)
  • Het businessplan (hoe ziet de aanpak eruit?)
  • De wijze waarop groei gerealiseerd moet worden in Nederland of daarbuiten.
  • De mogelijke wijze waarop standaarden een rol kunnen spelen bij het geaccepteerd krijgen van de oplossing (bijvoorbeeld een product, dienst of materiaal soort) óf bij het succesvol laten groeien van de organisatie.

Voorwaarde: De inzending is maximaal 2 A4'tjes (PDF of Word-bestand), afbeeldingen, visualisaties etc. kunnen als bijlage worden toegevoegd.

De inzending kan opgestuurd worden naar nennovationaward@nen.nl.
Er wordt contact met je opgenomen om je inzending kort te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Wil je iets extra’s doen om jouw inzending meer op te laten vallen? Dat kan natuurlijk, overleg in dit geval even met de NEN contactpersoon via onderstaande gegevens.

 

Stap 3 - Selectie van de beste inzendingen

De jury beoordeelt de inzendingen op basis van heldere criteria (puntentoekenning op de onderdelen van stap 2). De vijf startups met het hoogste punten aantal worden uitgenodigd om te komen pitchen bij NEN. In de week van DATUM??? wordt bekend gemaakt wie uitgenodigd worden.

 

Stap 4 – Pitchmiddag en nominatie

De pitchmiddag wordt georganiseerd op DATUM??? in de middag. Van de pitches worden professionele opnames gemaakt. De opnames, die bestaan uit korte videoclips, worden getoond tijdens de uitreiking op World Standards Day. Van de vijf startups die komen pitchen worden er drie genomineerd voor de prijsuitreiking.

 

Stap 5 – Bekendmaking van de winnaar

De laatste loodjes wegen het zwaarst, wie zal de hoofdprijs in de wacht slepen? Op 11 oktober zal tijdens het event van World Standards Day in de Fokker Terminal (Den Haag) bekend worden gemaakt wie de winnaar is van de NENnovation Award categorie startup. Van de genomineerden wordt verwacht dat zij aanwezig zijn tijdens het event. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om aanwezig te zijn met kleine ontmoetingsplaats (statafel en banner). Als je meer mensen wilt meenemen naar de uitreiking neem dan even met ons contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Vragen?


Voor vragen of opmerkingen, neem contact op met Marc van Steenoven: nennovationaward@nen.nl of bel 06 401 649 59

Let op: Genomineerden dienen aanwezig te zijn tijdens de viering van World Standards Day op 16 oktober 2020 in de Fokker Terminal in Den Haag.