NENnovation Award voor
klant en/of normcommissielid

AANMELDENWilt u als klant en/of normcommissielid
de NENnovation Award van 2018 winnen?

Normalisatie en innovatie gaan hand in hand. Succesvolle innovatie vraagt om aandacht voor technologische, economische, maatschappelijke en duurzame aspecten en daarmee de betrokkenheid van meerdere stakeholders. Slagingskansen van innovatieve concepten worden door normalisatie vergroot en marktacceptatie krijgt een impuls.

Heeft u een innovatief project liggen, bent u een klant bij NEN óf zit u in een normcommissie? Dan is de NENnovation Award het moment om dit project te delen!

Waarom de NENnovation Award?

Dit is het tweede jaar dat de NENnovation Award uitgereikt wordt tijdens de viering van World Standards Day op 12 oktober.

Het doel van NEN is om met zijn normalisatiekennis en –netwerk normalisatie en innovatie met elkaar te verenigen. De slagingskansen van deze innovatieve concepten worden hierdoor vergroot en de marktacceptatie van deze concepten krijgen een impuls.
Innovatieve product- en dienstontwikkeling vindt steeds vaker in samenwerkingsverbanden plaats en zijn grensoverschrijdend. Afstemming tussen verschillende partijen is daarom een must om de gewenste innovatie op te schalen en marktacceptatie te realiseren.

Waar moet je aan voldoen?

De award is gericht aan klanten en/of normcommissieleden. De bedrijven of samenwerkingsverbanden moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De partij is actief bij normalisatie betrokken.
  • De partij heeft (mee) gewerkt aan een product- of dienstinnovatie of aan een vernieuwend project dat bijdraagt aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.
  • Er is een duidelijke relatie met normalisatie.


Winnaar NENnovation Award

Wat levert de NENnovation Award jou op?

  • Aandacht van de media
  • Podcast bij BNR
  • Gebruik van NENnovation Award logo voor commerciële doeleinden
  • Uitdragen van maatschappelijke impact

NENnovation Award is een award voor de meest creatieve normalisatie/standaardisatie activiteit van het afgelopen jaar die innovatie bewerkstelligt of bevordert en daarmee impact heeft op de maatschappij

Aanmeldprocedure

Bent u enthousiast geworden om deel te nemen aan de NENnovation Award? Heeft u een project klaar liggen dat innovatief is en een maatschappelijke impact heeft?

Alle inzendingen worden meegenomen in de selectie. De jury binnen NEN maakt een selectie en vervolgens bepaald een externe vakjury de winnaar binnen deze categorie.

Let op: sluitingsdatum is 2 september

Aanmelden

Winnaar NENnovation Award 2017

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de NENnovation Award?

Stuur een e-mail