Commissie

Magazijnstellingen

345 081

Magazijnstellingen
Voor magazijnstellingen heeft Nederland met haar nationale normenserie een voorsprong op de rest van Europa. In 2002 is binnen CEN een commissie opgericht met het doel te komen tot Europese normen op het gebied van magazijnstellingen.

Commissie

De normcommissie Magazijnstellingen is verantwoordelijk voor het opstellen van normen voor ontwerp, productie en gebruik van statische magazijnstellingen. Hiertoe worden enerzijds nationale documenten opgesteld en anderzijds actief deelgenomen aan de werkzaamheden binnen CEN/TC 344 die verantwoordelijk is voor de Europese normen op dit gebied. De normcommissie draagt zorg voor de Nederlandse inbreng in Europese normalisatie en stelt de Nederlandse delegatie naar CEN vast.

Commissieplan

In het commissieplan vindt u het plan van de normcommissie 345081 'Magazijnstellingen'. U kunt beneden het commissieplan doorbladeren of eventueel downloaden.

Programma

Nationaal werk:
NPR 5055-2: Magazijnstellingen – Arboverantwoordelijkheden en controlelijsten voor periodieke inspectie op juist gebruik en staat van onderhoud – Deel 2: Inrijstellingen
NPR 5055-3: Magazijnstellingen – Arboverantwoordelijkheden en controlelijsten voor periodieke inspectie op juist gebruik en staat van onderhoud – Deel 3: Achtergronden bij NPR 5055-1 en -2

In het commissieplan vindt u het plan van de normcommissie.

Commissieplan

Eerder door u bekeken

Neem contact op

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid.

Neem contact op met Arthur Carlebur.

logistiek@nen.nl

(015) 2 690 180