Commissie

Metalen leidingflenzen

341 048

Metalen leidingflenzen
Op internationaal en Europees niveau worden normen opgesteld voor metalen leidingflenzen en fittingen. Buizen voor druktoepassingen en hun flenzen worden genormaliseerd in het kader van de Richtlijn voor drukapparatuur.

Commissie

Op internationaal en Europees niveau worden normen opgesteld voor metalen leidingflenzen en fittingen. Buizen voor druktoepassingen en hun flenzen worden genormaliseerd in het kader van de Richtlijn voor drukapparatuur. Nederlandse belanghebbenden nemen daaraan actief deel of worden op de hoogte gehouden.

Commissieplan

Voor het commissieplan klikt u op de link hiernaast normcommissie 341048 "Metalen leidingflenzen". U kunt benenden het commissieplan doorbladeren en eventueel downloaden.

Programma

Er zijn op dit moment geen nationale activiteiten.

CEN/CENELEC werk
Het werkprogramma is te vinden op www.cen.eu onder Sectors, Technical Committees and Workshops, List of Technical Committees, Workshops and other bodies. Selecteer de gewenste CEN/TC en klik op 'Standards development'.

ISO/IEC werk
Het werkprogramma is te vinden op www.iso.org onder 'Standards development'. Selecteer de gewenste ISO/TC en vervolgens de eventueel gewenste SC.

In het commissieplan vindt u het plan van deze normcommissie.

Eerder door u bekeken

Neem contact op

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid.

Neem contact op met Wiene Fokkinga.

advies.machinebouw@nen.nl

(015) 2 690 180