Commissie

Zetmeel, derivaten en nevenproducten

370 093

Zetmeel, derivaten en nevenproducten
Zetmeel is de voornaamste bron voor koolhydraten in voeding en aanwezig in vele groenten, fruit, pasta, brood, tortilla’s en bonen. De normcommissie voor dit onderwerp houdt zich bezig met normen over analysemethoden, opslagomstandigheden, monsterneming, productspecificaties en terminologie.

Commissie

De Nederlandse normcommissie volgt het werk van de internationale (ISO) commissie: ISO/TC 93 - Starch (including derivates and by-products). Onder deze ISO-commissie vallen meer dan vijfentwintig ISO-normen, waarvan een zeer groot deel ook nationaal aanvaard is als NEN-(EN-)ISO-norm.

Commissieplan

In het commissieplan vindt u het plan en het programma van de normcommissie Zetmeel, derivaten en nevenproducten.

Programma

Het programma van deze normcommissie staat beschreven in het commissieplan.

Eerder door u bekeken

Neem contact op

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid, neem contact op met Gillian Herpers.

AgroFood&Consument

(015) 2 690 444