Pers & Media

De bouw, de zorg, IT, landbouw, consumentenproducten, brandveiligheid, milieu, in alle sectoren zijn normen te vinden die de dagelijkse praktijk een stuk beter, veiliger of efficiënter maken.

Nieuws in alle sectoren

NEN beheert in totaal zo'n 30.000 Nederlandse, Europese en internationale normen. We sturen jaarlijks zo'n tweehonderd persberichten uit over uiteenlopende onderwerpen. Van bouw, zorg, IT tot milieu, in alle sectoren komen normen en afspraken aan de orde. Niet alleen voor bestaande producten en diensten, maar juist ook voor innovaties als blockchain, IoT, robotics of klimaatadaptie.

Over NEN schrijven of meer weten?

Wilt u als journalist meer weten over NEN, het normalisatieproces, een van onze persberichten of wilt u worden toegevoegd aan onze perslijst? Schrijft u een artikel over een bepaald onderwerp en wilt u een redactionele bijdrage over normen of ontwikkelingen in een bepaald vakgebied? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie, e-mail communicatie@nen.nl.

Blijf op de hoogte

Persberichten op TwitterLinkedIn


Instagram

NEN logo & auteursrecht

Het logo van NEN is een geregistreerd beeldmerk en mag niet zonder toestemming worden overgenomen. Werkt u volgens een bepaalde norm of bent u gecertificeerd op een norm? Dan mag u dit uiteraard melden in uw communicatie, maar daarbij mag u niet ons logo gebruiken. Schrijft u over NEN en wilt u daar een afbeelding bij plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Net als een boek, een cd-rom of een andere publicatie worden normen – zowel op papier als digitaal – beschermd door het auteursrecht. Normen mogen dan ook niet worden verspreid, niet in het geheel maar ook niet deels.

Persvoorlichting

Nicolette Drop

Nicolette Drop

Meer informatie? Neem dan contact op met Nicolette Drop, Manager Communicatie, Marketing & Evenementen, telefoon (015) 2 690 302.