Pers & Media

De bouw, de zorg, IT, landbouw, consumentenproducten, brandveiligheid, milieu, in alle sectoren zijn normen te vinden die de dagelijkse praktijk een stuk beter, veiliger of efficiënter maken.

Nieuws in alle sectoren

NEN beheert in totaal zo'n 30.000 Nederlandse, Europese en internationale normen. We sturen jaarlijks zo'n tweehonderd persberichten uit over uiteenlopende onderwerpen. Van bouw, zorg, IT tot milieu of de circulaire economie, in alle sectoren komen normen en afspraken aan de orde. Niet alleen voor bestaande producten en diensten, maar juist ook voor innovaties als blockchain, IoT, robotics of klimaatadaptie.

Bekijk de laatste persberichten

Over NEN schrijven

Over NEN, een specifieke norm of onderwerp schrijven? Wilt u als journalist meer weten het normalisatieproces, een van onze persberichten of wilt u worden toegevoegd aan onze perslijst? Of schrijft u een artikel over een bepaald onderwerp en wilt u een redactionele bijdrage over normen of ontwikkelingen in een bepaald vakgebied? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie, e-mail communicatie@nen.nl.

Beeldmateriaal

Ons logo mag niet gebruikt worden door derden. Wilt u toch een afbeelding plaatsten bij een nieuwsbericht? Onderstaande afbeeldingen zijn vrij te gebruiken met vermelding van 'bron: NEN'

  • NEN kantoor, Vlinderweg 6 Delft

  • Rik van Terwisga, algemeen directeur NEN

  • Femke Aarts, Financieel directeur NEN

Blijf op de hoogte

Persberichten op TwitterLinkedIn


Instagram

NEN logo & auteursrecht

Het logo van NEN is een geregistreerd beeldmerk en mag niet zonder toestemming worden overgenomen. Werkt u volgens een bepaalde norm of bent u gecertificeerd op een norm? Dan mag u dit uiteraard melden in uw communicatie, maar daarbij mag u niet ons logo gebruiken. Schrijft u over NEN en wilt u daar een afbeelding bij plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Net als een boek, een cd-rom of een andere publicatie worden normen – zowel op papier als digitaal – beschermd door het auteursrecht. Normen mogen dan ook niet worden verspreid, niet in het geheel maar ook niet deels.

Persvoorlichting

Sandra Boersma

Sandra Boersma

Sandra Boersma, Adviseur Communicatie, telefoon 06 40 164 963 e-mail communicatie@nen.nl.

Melissa Janse

Melissa Janse

Melissa Janse, Adviseur Communicatie, telefoon 015 2 690 315, e-mail communicatie@nen.nl.