Blog Rik van Terwisga

Sinds 1 januari 2018 is ir. Rik van Terwisga algemeen directeur van NEN. Hij heeft een brede achtergrond en ruime ervaring als bestuurder, adviseur en toezichthouder in de advieswereld en de sectoren gezondheidszorg, water en gebouwde omgeving.

Rik houdt van een open communicatie met zowel relaties, klanten als medewerkers. In zijn blog neemt hij u mee in zijn observaties, ervaringen, gedachten en overwegingen.

Structuur, ruimte en zicht op buiten

Wie wel eens in Berlijn is geweest en zich een beetje interesseert in architectuur kent ongetwijfeld de Neue Nationalgalerie. Mijn vader was architect, opgeleid in de jaren ‘50. Voor hem was dit ontwerp van Mies van der Rohe ongeveer het hoogst haalbare in de architectuur: een heldere structuur met maximale ruimte en open naar buiten. En inderdaad als je er doorheen loopt, ervaar je de lichtheid, de ruimte en het ritme. Je voelt de vrijheid en de verbinding met de buitenwereld.


Die combinatie van structuur én ruimte en die open verbinding met de wereld om ons heen zoek ik ook voor NEN. Ik wil graag dat mensen de ruimte en de vrijheid voelen om als onafhankelijke professionals te kunnen ondernemen.

Lees verder...

Vragen of meer informatie

Heeft u vragen, opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op en stuur een e-mai naar communicatie@nen.nl.