In de media

NEN publiceert een aantal keer per jaar een advertorial in diverse media. Dit doen we om een groot publiek te bereiken voor een actuele onderwerpen rondom normalisatie.

NEN 1006, drinkwaterinstallaties

Advertorial in bijlage 'Water' Metro 16/03/2015

Vertrouw jij op het water uit de kraan? Een glas kraanwater drinken, een kopje koffie zetten, je tanden poetsen, douchen, de kleintjes in bad laten spelen, én dat allemaal zonder er ziek van te worden. Hoe kan dat? Doordat er goede afspraken over gemaakt worden. Deze afspraken leggen we vast in normen, zoals NEN 1006.

ISO 55000 Asset management

Themabijlage bij het Financiële Dagblad d.d. 27/03/2015

“De nieuwe ISO 55000-normen voor asset management helpen eigenaren van kapitaalgoederen bij het verlagen van de risico’s en het verhogen van de veiligheid..”

ISO 9001 Kwaliteitsmanagement

Bijlage 'Ondernemen' bij Metro d.d. 22/09/2014.

Interview 'ISO zet nieuwe norm kwaliteitsmanagement', met onze collega René Gouwens, senior consultant.Energie uit water

De themabijlage 'Water' bij Metro d.d. 17/03/2014.

NEN-normen geven duidelijkheid over prestaties van een product. Op het gebied van energiewinning uit water is daarbij de normcommissie 'Energie uit water' actief.

Afspraken voor elektrische auto’s en fietsen

Themabijlage 'Innovatieve mobiliteit' bij De Telegraaf d.d. 11/2013.

“Normalisatie en innovatie. Dit lijkt niet samen te gaan, maar niets is minder waar. Normalisatie heeft zijn nut bewezen in de hele keten van het ontstaan van het idee tot en met de marktacceptatie.”

...lees verder en download het artikel.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Neem contact op met NEN Communicatie

communicatie@nen.nl