NENMagazine Online

Ook makkelijk te lezen op smartphone, tablet en desktop

Lees de laatste editie

NENMagazine Online verschijnt 4x per jaar, met artikelen over nieuwe projecten in de wereld van normalisatie, interviews en andere actuele zaken. Gemakkelijk te lezen op smartphone, tablet en desktop. Bent u soms toch een beetje beeldschermmoe? Geen zorgen, voorlopig blijft NENMagazine ook 2x per jaar op de deurmat vallen.

Veel leesplezier!

Bekijk de meest actuele editie

NENMagazine Online | editie 2 - 2018

In tweede editie van 2018 onder andere achtergrondartikelen en interviews over normalisatie en drones, trampolineparken, gezond en veilig werken met ISO 45001, de internationale norm voor voedselveiligheid ISO 22000 en de NENnovation Award 2018.

Lees editie 2 - 2018

NENMagazine Online | editie 1 - 2018

In deze editie is onder andere te lezen over drijvende bouwwerken, conditiemeting, dé norm voor de uitzendbranche NEN 4400, de nieuwe internationale norm voor gezond en veilig werken, NEN 45001 en meer...

Lees editie 1 - 2018

NENMagazine Online | editie 4 - 2017

In deze editie is onder andere te lezen over de Europese norm voor veilig tatoeren en Permanente make-up (PMU), 'groene' kinderwagens in de circulaire economie en een interview met Anne-Marie Rakhorst over het bouwen aan een duurzame toekomst.

Lees editie 4 - 2017


Ook NENMagazine Online ontvangen in uw mailbox?

Heeft u interesse om NENMagazine eenmaal per kwartaal in uw mailbox te ontvangen? Vul dan onderstaand uw gegevens in:

Vragen of meer informatie

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeen over NENMagazine Online neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op (015) 2 690 315 of stuur een e-mail.

Stuur een e-mail