Werken bij NEN

Werk mee aan afspraken om de wereld efficiënter en veiliger te maken.

Bekijk de vacatures

Vacatures

Werken bij NEN betekent verbinden en bruggen bouwen. Werken aan een betere en veiligere maatschappij. In Nederland of in ons internationale netwerk. Pas afgestudeerd of al jaren ervaring? Bij ons kun je alle kanten op. Iedereen brengt zijn eigen talenten en kwaliteiten mee. Die hebben we nodig om ons internationale netwerk te behouden en te vergroten.

We zoeken momenteel consultants voor verschillende sectoren. Pas jij bij onze professionele, maar informele organisatie? Solliciteer dan en wie weet ben je binnenkort onderdeel van onze unieke organisatie!

Bekijk het overzicht!

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen hoe het is om bij NEN te werken.


Bij NEN kan ik mijn energie kwijt. Er is veel ruimte voor eigen initiatief om je projecten net een stapje verder te brengen of je nieuwsgierigheid te volgen naar nieuwe projecten.

Thamar Zijlstra, consultant Milieu & Maatschappij

NEN Academy

Onze omgeving is altijd in beweging. Dit verwachten wij ook van onze medewerkers. Jouw inzet zorgt er mede voor dat wij onze strategie en ambities kunnen verwezenlijken. NEN Academy ondersteunt jou hierbij. Het is dé plek voor leren en ontwikkelen in jouw eigen werkomgeving.

Lees meer'We brengen mensen samen'

Gillian Herpers, Consultant Agrofood & Consument


Gillian Herpers is één van de nieuwe consultants. Zij is vorig jaar september bij NEN gestart. 'Als ik nieuwe mensen tegen kom, zeg ik altijd: ‘Ik ben Gillian en werk bij NEN.’ ‘He, wat?’, zeggen zij dan. ‘Waar werk je?’ ‘En wat doen die dan?’ En dan wordt het lastig. Wat ga ik ze vertellen? En waar ik dan veel plezier uithaal, is om precies te vertellen wat wij doen.' 'We brengen mensen samen. Die mensen hebben verschillende belangen.

Lees het verhaal van Gillian'Creëer je eigen carrière!'

Bart Siemens, Projectleider NEN Academy


Bart is projectleider bij de NEN Academy en faciliteert leer- en ontwikkeltrajecten in de organisatie. 'Ik stimuleer mensen om te blijven leren en daag hen daartoe uit. Op het moment dat er een ontwikkelvraagstuk is, faciliteer ik met een opleiding of andere mogelijkheden die kunnen helpen om beter te presteren. Wat ik echt heel gaaf vind, is dat ik twee jaar geleden ben gestart en alles mocht opbouwen.'

Lees het verhaal van Bart