Werken bij NEN

Werk mee aan afspraken om de wereld efficiënter en veiliger te maken.

Vacatures

Werken bij NEN betekent verbinden en bruggen bouwen. Werken aan een betere en veiligere maatschappij. In Nederland of in ons internationale netwerk. Pas afgestudeerd of al jaren ervaring? Bij ons kun je alle kanten op. Iedereen brengt zijn eigen talenten en kwaliteiten mee. Die hebben we nodig om ons internationale netwerk te behouden en te vergroten. Pas jij bij onze professionele, maar informele organisatie? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Bekijk het overzicht!

Bij NEN kan ik mijn energie kwijt. Er is veel ruimte voor eigen initiatief om je projecten net een stapje verder te brengen of je nieuwsgierigheid te volgen naar nieuwe projecten.

Thamar Zijlstra, consultant Milieu & Maatschappij

NEN Academy

Onze omgeving is altijd in beweging. Dit verwachten wij ook van onze medewerkers. Jouw inzet zorgt er mede voor dat wij onze strategie en ambities kunnen verwezenlijken. NEN Academy ondersteunt jou hierbij. Het is dé plek voor leren en ontwikkelen in jouw eigen werkomgeving.

Lees meer'Professioneel en relaxed'

Robert Boonman werkt al ruim drie jaar bij NEN op de afdeling IT-Regie. Op de afdeling zijn ze bezig met IT, maar op het moment vooral met IT-projecten. Systemen worden vervangen zodat in de toekomst de systemen hierop aangepast worden. 'Het feit dat je kunt werken aan de optimale oplossing voor de business binnen de huidige projecten, is een mooie uitdaging. De vrijheid in het werk, maar ook de vrijheid om mijn werk in te delen, dat is echt super', aldus Robert.
Robert Boonman, Functioneel beheerder

Lees het verhaal van Robert'Creëer je eigen carrière!'

Bart is projectleider bij de NEN Academy en faciliteert leer- en ontwikkeltrajecten in de organisatie. 'Ik stimuleer mensen om te blijven leren en daag hen daartoe uit. Op het moment dat er een ontwikkelvraagstuk is, faciliteer ik met een opleiding of andere mogelijkheden die kunnen helpen om beter te presteren. Wat ik echt heel gaaf vind, is dat ik twee jaar geleden ben gestart en alles mocht opbouwen.'
Bart Siemens, Projectleider NEN Academy

Lees het verhaal van Bart