Vacatures

Heb je een HBO- of WO-diploma? Ben je pas afgestudeerd of heb je al een aantal jaren ervaring? Bij ons kun je alle kanten op.

Vacatures

Werken bij NEN betekent verbinden en bruggen bouwen. Werken aan een betere en veiligere maatschappij. In Nederland of in ons internationale netwerk. Pas afgestudeerd of al jaren ervaring? Bij ons kun je alle kanten op. Iedereen brengt zijn eigen talenten en kwaliteiten mee. Die hebben we nodig om ons internationale netwerk te behouden en te vergroten. Pas jij bij onze professionele, maar informele organisatie? Solliciteer dan op een van onze vacatures.
Bekijk hieronder de vacatures

Consultants Normalisatie

We zoeken bij NEN momenteel consultants voor verschillende sectoren. In deze functie ben je een verbinder en een bruggenbouwer. Je legt gemakkelijk contact, bent klantgericht met een zakelijke insteek. Je belangrijkste taak is partijen met verschillende belangen bij elkaar brengen en het proces begeleiden waarin zij komen tot afspraken. Die afspraken noemen wij normen.

Bekijk de vacature en solliciteer!

Learning & Development Adviseur

Als Learning & Development Adviseur ben je verantwoordelijk voor de NEN Academy. Je bent als onderdeel van het HR team van de ontwikkeling tot en met de evaluatie betrokken bij projecten op het gebied van Learning en Development en organisatieverandering. Benieuwd naar een visueel beeld van deze baan? Bekijk via Spielwork de hele vacature, een agenda, praktijkvoorbeeld en je toekomstige collega's.

Bekijk de vacature en solliciteer!

Functioneel beheerder

Als Functioneel Beheerder ben je verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het ECMS Alfresco en medeverantwoordelijk voor alle andere applicaties, zoals de Enterprise Service Bus en de webshop, die binnen NEN worden gebruikt. Je zorgt ervoor dat systemen doorontwikkeld worden zodat deze blijven aansluiten op de werkprocessen van collega's. Hiervoor ga je actief in gesprek met collega's en observeer je hun werkprocessen. Als er procesverbeteringen worden doorgevoerd, dan coördineer en begeleid je deze. Je ontvangt ook verzoeken voor nieuwe features vanuit de Business. Je bepaalt de meerwaarde van de aangevraagde features en besluit op basis hiervan of het verzoek wordt behandeld en wat de prioriteit is.
Bekijk de vacature en solliciteer!

Klantenservicemedewerker

Als Klantenservicemedewerker bij NEN help en adviseer je klanten die via de verschillende servicekanalen, zoals telefoon en mail, vragen stellen. De vragen lopen uiteen van inhoudelijke vragen over (de aankoop van) normen tot vragen over de status van facturen. Je handelt eerstelijnsvragen direct telefonisch of per mail af. Bij complexere vragen waarvoor je in meerdere systemen moet kijken, verzoek je de klant een mail te sturen. Als je complexe vragen na wat uitzoekwerk niet zelf kunt beantwoorden, zet je deze door naar de Productmanager, Accountmanager of Consultant van de betreffende afdeling.
Bekijk de vacature en solliciteer!