Vacatures

Heb je een HBO- of WO-diploma? Ben je pas afgestudeerd of heb je al een aantal jaren ervaring? Bij ons kun je alle kanten op.

Vacatures

Werken bij NEN betekent verbinden en bruggen bouwen. Werken aan een betere en veiligere maatschappij. In Nederland of in ons internationale netwerk. Pas afgestudeerd of al jaren ervaring? Bij ons kun je alle kanten op. Iedereen brengt zijn eigen talenten en kwaliteiten mee. Die hebben we nodig om ons internationale netwerk te behouden en te vergroten. Pas jij bij onze professionele, maar informele organisatie? Solliciteer dan op een van onze vacatures.
Bekijk hieronder de vacatures

Consultant

Als Consultant bij NEN breng je belanghebbende partijen bij elkaar en begeleid je hen in het proces om tot gezamenlijke afspraken te komen. Deze afspraken kunnen leiden tot normen en kunnen op nationaal (NEN), Europees (CEN) en internationaal (ISO) niveau worden ontwikkeld en vastgelegd. Je begeleidt deze processen in verschillende sectoren en zorgt ervoor dat alle belangen zo goed mogelijk worden vertegenwoordigd, zodat door middel van consensus een afspraak kan worden bereikt. Samen met de voorzitter ben je het aanspreekpunt voor de Nederlandse markt met betrekking tot normalisatie in de sector. Verder zorg je als consultant voor een nauwkeurige verslaglegging van het hele proces. Hiervoor werk je nauw samen met een Project Assistent.

Bekijk de vacature en solliciteer!

Consultant Certificatie & Keurmerken

Als Consultant Certificatie & Keurmerken bij NEN begeleid je norm-ontwikkeltrajecten en houd je je bezig met de wijze waarop die normen in de praktijk getoetst moeten worden. Je faciliteert de norm-ontwikkeltrajecten in het cluster Zorg. Je zorgt ervoor dat de verschillende belangen zo goed mogelijk worden vertegenwoordigd, zodat door middel van consensus een afspraak kan worden bereikt. Hiervoor werk je nauw samen met de belanghebbende partijen, de voorzitter en de Project Assistent.

Daarnaast zorg je ervoor dat een set van eisen wordt ontwikkeld voor de wijze waarop tegen de norm wordt getoetst, zodat je tot een eenduidig keurmerk kunt komen. De eisen voor de toetsing bepaal je op basis van de internationale eisen (ISO-eisen) en gesprekken met diverse belanghebbende partijen. Je discussieert over alle facetten van de keuring, stelt de geldende normen bij en besteedt de toetsing vervolgens uit aan een certificerende instelling. Hierna heb je de rol van keurmerkhouder en ben je het eerste aanspreekpunt voor specifieke keurmerkvragen vanuit de klant.

Bekijk de vacature en solliciteer!

Account Manager

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van het klantenbestand van NEN. Je verkoopt bedrijfstrainingen op maat die bedrijven helpen met het gebruiken van een norm van NEN. Ook verkoop je het online normbeheerprogramma NEN Connect. Voor beide ga je zelf op zoek naar bedrijven aan wie je deze diensten kunt verkopen. Daarnaast onderhoud je het contact met bestaande klanten en zoek je naar mogelijkheden om bij hen de business uit te breiden. Je bent veel onderweg naar klanten en zit daardoor weinig op kantoor.

Bekijk de vacature en solliciteer!

Consultant bouw

Als Consultant Bouw bij NEN ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van het proces om te komen tot afspraken. Ook houd je je bezig met de regievoering over voor de bouw belangrijke thema's. Je werkt aan projecten voor verschillende klanten zoals overheden, ingenieursbureaus, installateurs, gebouweigenaren, woningcorporaties en kennisinstellingen. Je maakt afspraken met deze klanten om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van producten, processen of diensten te optimaliseren.

Bekijk de vacature en solliciteer!

Online specialist

Als Online Specialist bij NEN ondersteun je de productmanagers bij het ontwikkelen van online productconcepten en draag je zorg voor de realisatie, de implementatie en het beheer ervan. Dit begint met sparren met productmanagers en opdrachtgevers over online producten. Vervolgens adviseer je over de toepassingsmogelijkheden van nieuwe online media, waarbij je let op de onderlinge consistentie en bruikbaarheid van de producten voor klanten. Je zet de RFI/RFP uit en selecteert onder andere de leveranciers. Je stelt mede een projectplan op en je draagt zorg voor de uitvoering. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor het testen en van de acceptatie van het opgeleverde product. Ook neem je alle aspecten van het beheer voor je rekening. Tot slot zorg je dat je zowel conceptueel als operationeel gestructureerde content verzorgt voor de strategie van (NEN) SPS.

Bekijk de vacature en solliciteer!

Medewerker Klantenservice Trainingen

Als Medewerker Klantenservice Trainingen bij NEN verzorg je samen met je collega’s het volledige proces rondom trainingen. Dit begint bij het opvolgen van offertes, tot aan het inschrijven van cursisten, het maken van certificaten en het factureren van de cursus. Je bent het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) cursisten. Ook ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van het cursusmateriaal aan cursisten.

Bekijk de vacature en solliciteer!