Vacatures

Heb je een HBO- of WO-diploma? Ben je pas afgestudeerd of heb je al een aantal jaren ervaring? Bij ons kun je alle kanten op.

Vacatures

Werken bij NEN betekent verbinden en bruggen bouwen. Werken aan een betere en veiligere maatschappij. In Nederland of in ons internationale netwerk. Pas afgestudeerd of al jaren ervaring? Bij ons kun je alle kanten op. Iedereen brengt zijn eigen talenten en kwaliteiten mee. Die hebben we nodig om ons internationale netwerk te behouden en te vergroten. Pas jij bij onze professionele, maar informele organisatie? Solliciteer dan op een van onze vacatures.
Bekijk hieronder de vacatures

Redacteur

Sta jij voor kwaliteit? Heb jij ervaring met technische teksten? Wil jij deel uitmaken van een kleurrijk kennisnetwerk dat impact heeft als het gaat om innovatie, duurzaamheid en veiligheid? Vind jij het leuk om in contact te komen met veel verschillende branches?

Bekijk de vacature en solliciteer!

Consultant Normalisatie

Als consultant bij NEN ben je een verbinder en een bruggenbouwer. Je legt gemakkelijk contact, bent klantgericht met een zakelijke insteek. Je belangrijkste taak is partijen met verschillende belangen bij elkaar brengen en het proces begeleiden waarin zij komen tot afspraken. Die afspraken noemen wij normen.

Bekijk de vacature en solliciteer!