Werk mee aan afspraken voor een betere wereld!

Werken bij NEN

Sta jij er weleens bij stil hoe het komt dat je in Nederland 'gewoon' water uit de kraan kunt drinken? En dat we overal in de wereld met onze pinpas geld kunnen pinnen of betalen? NEN biedt overheid, bedrijfsleven en brancheorganisaties een platform om hierover afspraken met elkaar te maken en deze vast te leggen in een normdocument. Onze consultants verbinden deze partijen; ze brengen ze bij elkaar en begeleiden hen bij het maken van afspraken die bijdragen aan een duurzamere maatschappij en uiteindelijk afspraken voor een betere wereld.

Werken bij NEN betekent verbinden en bruggen bouwen. Werken aan een betere en veiligere maatschappij. In Nederland of in ons internationale netwerk. Pas afgestudeerd of al jaren ervaring? Bij ons kun je alle kanten op. Iedereen brengt zijn eigen talenten en kwaliteiten mee. Die hebben we nodig om ons internationale netwerk te behouden en te vergroten.

Bekijk de video om voor een impressie

Vacatures

Solliciteer jij op een van onderstaande banen?

NEN als werkgever

Waar we voor staan

Werk je bij NEN, dan werk je mee aan afspraken om de wereld efficiënter en veiliger te maken. Werken bij NEN betekent direct betrokken zijn bij internationale marktontwikkelingen. Je houdt je bezig met actuele onderwerpen waar iedereen dagelijks mee te maken heeft; van normen voor de veiligheid van seksspeeltjes tot normen voor babyvoeding of cyber security. Dit doe je samen met Nederlandse, Europese en internationale partijen.

Wat we bieden


Verbinding

NEN is hét aangewezen instituut in Nederland waar dé normen worden ontwikkeld. We zijn een neutrale facilitator zonder winstoogmerk. Als medewerker van NEN sta je in verbinding met verschillende partijen met uiteenlopende belangen uit diverse branches. Zowel op nationaal als op internationaal niveau.


Maatschappelijke impact

Bij NEN draag je bij aan een betere wereld. Als NEN-medewerker ben je onderdeel van het maken van afspraken voor eenheid op het gebied van steeds vaker maatschappelijke thema’s, zoals energietransitie en circulariteit etc. NEN maakt impact op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, efficiency, innovatie en internationale handel. Benieuwd naar de ontwikkelingen op het gebied van Water, Circulaire Economie en Energietransitie? Luister dan naar onze podcasts.


Groei

Bij NEN staat jouw ontwikkeling centraal en bieden we via de Academy alle handvatten om jouw talent te laten uitblinken. We investeren in onze medewerkers door het aanbieden van diverse inspirerende trainingen op individueel en teamniveau. D.m.v. (klankbord-, dilemma-)sessies is NEN continu bezig met het reflecteren op de dienstverlening als organisatie en als werkgever.


Flexibiliteit

Als medewerker van NEN heb je de regie in eigen hand. Je hebt veel autonomie en diversiteit in je werk. Je hebt de ruimte om initiatief te nemen om zo bij te dragen aan NEN doelstellingen.


Organisatie

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Onze mensen

'We brengen mensen samen'

Gillian Herpers is consultant bij NEN die zich bezighout met normen op het gebied van consumentenzaken. 'Als ik nieuwe mensen tegen kom, zeg ik altijd: ‘Ik ben Gillian en werk bij NEN.’ ‘He, wat?’, zeggen zij dan. ‘Waar werk je?’ ‘En wat doen die dan?’ En dan wordt het lastig. Wat ga ik ze vertellen? En waar ik dan veel plezier uithaal, is om precies te vertellen wat wij doen.' 'We brengen mensen samen. Die mensen hebben verschillende belangen. Lees het verhaal van Gillian

Lees meer verhalen

<h4>Gillian Herpers, Consultant Agrofood & Consument</h4>

Gillian Herpers, Consultant Agrofood & Consument

NEN Academy

Bij NEN krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, kennis te verbreden en door te groeien. Onze omgeving is altijd in beweging. Dit verwachten wij ook van onze medewerkers. Jouw inzet zorgt er mede voor dat wij onze strategie en ambities kunnen verwezenlijken. NEN Academy ondersteunt jou hierbij. Het is dé plek voor leren en ontwikkelen in jouw eigen werkomgeving.

Nieuwe medewerkers volgen een uitgebreid introductieprogramma via onze NEN Academy, waarbij ze kennismaken met alle aspecten van het werken bij NEN. Via onder andere een persoonlijk ontwikkelingsplan stippel je elk jaar met je leidinggevende uit wat jouw doelen zijn. Niet alleen met het oog op je werkzaamheden, maar ook om je verder te ontwikkelen binnen je functie. Lees hier meer over de NEN Academy.

Lees meer over de NEN Academy

Contact

Mocht je interesse of nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Joyce Jankok. Zij vertelt je graag meer over de openstaande vacature en het werken bij NEN.

Joyce Jankok

Joyce Jankok

Joyce Jankok is HR Adviseur bij NEN, telefoon (015) 2 690 128 of stuur een e-mail.