Vacatures

Redacteur

Sta jij voor kwaliteit? Heb jij ervaring met online content? Wil jij deel uitmaken van een kleurrijk kennisnetwerk dat impact heeft als het gaat om innovatie, duurzaamheid en veiligheid? Vind jij het leuk om in contact te komen met veel verschillende branches? Solliciteer dan nu bij NEN!

Lees meer en solliciteer...

Consultants Normalisatie
(tenminste 32 uur per week)

Wil jij binnen Nederland, Europa en wereldwijd impact hebben als het gaat om innovatie, duurzaamheid en veiligheid in de maatschappij? Vind jij het leuk om te netwerken om te weten te komen waar een klant behoefte aan heeft? En weet je deze commerciële kansen te benutten?
Vind je het een uitdaging om partijen met verschillende belangen bij elkaar te brengen en speel je graag de rol van procesbegeleider? Dan biedt NEN volop kansen voor je carrière en ontwikkeling!

Lees meer en solliciteer...

Projectmanager Normalisatie ElektroTechniek (tenminste 32 uur)

Wil jij binnen Nederland, Europa en wereldwijd impact hebben als het gaat om innovatie, duurzaamheid en veiligheid in de maatschappij? Ben jij een netwerker en weet jij er achter te komen waar klanten behoefte aan hebben? En weet je deze commerciële kansen te benutten? Vind je het een uitdaging om partijen met verschillende belangen bij elkaar te brengen en speel je graag de rol van procesbegeleider? Heb je affiniteit met techniek? Dan biedt NEN volop kansen voor je carrière en ontwikkeling!

Lees meer en solliciteer...
Eerder door u bekeken

NEN

is hét toonaangevende kenniscentrum in de internationale wereld van normen, richtlijnen en afspraken.

Lees meer over NEN