Vacatures

Consultant ICT-normen

Ben jij een young professional met een brede interesse voor zowel de bedrijfskundige als maatschappelijke aspecten van ICT? Ben jij in staat om ons netwerk in de IT verder uit te bouwen? NEN zoekt een young professional ICT-normen die kan optreden als procesbegeleider en projectmanager.

Lees meer en solliciteer...

Redacteur

Sta jij voor kwaliteit? Heb jij ervaring met online content? Wil jij deel uitmaken van een kleurrijk kennisnetwerk dat impact heeft als het gaat om innovatie, duurzaamheid en veiligheid? Vind jij het leuk om in contact te komen met veel verschillende branches? Solliciteer dan nu bij NEN!

Lees meer en solliciteer...

Consultants Normalisatie
(tenminste 32 uur per week)

Wil jij binnen Nederland, Europa en wereldwijd impact hebben als het gaat om innovatie, duurzaamheid en veiligheid in de maatschappij? Vind jij het leuk om te netwerken om te weten te komen waar een klant behoefte aan heeft? En weet je deze commerciële kansen te benutten?
Vind je het een uitdaging om partijen met verschillende belangen bij elkaar te brengen en speel je graag de rol van procesbegeleider? Dan biedt NEN volop kansen voor je carrière en ontwikkeling!

Lees meer en solliciteer...

Consultant Normalisatie (Elektro)Techniek (tenminste 32 uur per week)

Wij zijn op zoek naar professionals die binnen Nederland, Europa en wereldwijd impact willen hebben als het gaat om innovatie, duurzaamheid en veiligheid in de maatschappij. Ben jij een netwerker die erachter weet te komen waar klanten behoefte aan hebben? En lukt het jou om als procesbegeleider partijen met verschillende belangen bij elkaar te brengen? Dan biedt NEN volop kansen voor je carrière en ontwikkeling!

Lees meer en solliciteer...
Eerder door u bekeken

NEN

is hét toonaangevende kenniscentrum in de internationale wereld van normen, richtlijnen en afspraken.

Lees meer over NEN