Persinformatie

Persinformatie

NEN geeft jaarlijks ruim tweehonderd persberichten uit over uiteenlopende onderwerpen. Omdat normalisatie alle denkbare vakgebieden omvat, zijn veel van deze berichten interessant voor de vakbladen.

Wilt u als journalist meer weten over NEN, het normalisatieproces, een van onze persberichten of wilt u worden toegevoegd aan onze perslijst? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie.

Schrijft u een artikel over een bepaald onderwerp en wilt u een redactionele bijdrage over normen of ontwikkelingen in een bepaald vakgebied? Of het nu bijvoorbeeld gaat om arbeidsveiligheid, milieu of actuele onderwerpen zoals Topsectoren of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, NEN is op veel terreinen actief.

NEN Logo

Het logo van NEN is een geregistreerd beeldmerk en mag niet zonder toestemming worden overgenomen. Werkt u volgens een bepaalde norm of bent u gecertificeerd op een norm? Dan mag u dit uiteraard melden in uw communicatie, maar daarbij mag u niet ons logo gebruiken.


Auteursrecht

Net als een boek, een cd-rom of een andere publicatie worden normen – zowel op papier als digitaal – beschermd door het auteursrecht. Lees meer over het NEN Auteursrecht.Eerder door u bekekenPersvoorlichter

Neem contact op met Nicolette Drop, Manager Communicatie

(015) 2 690 302

communicatie@nen.nl