PTH Groep

Het publicatieplatform ISO 26000 is een centraal overzicht van MVO-zelfverklaringen en onderbouwende rapportages. Op dit platform publiceren organisaties hun zelfverklaring ISO 26000. In deze verklaring geven ze aan hoe maatschappelijk verantwoord ondernemen door hen wordt toegepast.

bedrijfsNaam PTH Groep
contactPersoon De heer M. de Jong
email martin@pthgroep.nl
telefoonNummer 0511-460200
webSite www.pthgroep.nl
Transparantietrede: Trede 3
Zelfverklaring geldig t/m: 12-07-2021
Downloads: Zelfverklaring ISO 26000
Referentiematrix ISO 26000
Prioriteringsmatrix ISO 26000

Over het platform

Het publicatieplatform geeft de mogelijkheid om uw zelfverklaring ISO 26000 te publiceren. In deze verklaring geeft uw organisatie aan hoe ISO 26000 wordt toegepast volgens NPR 9026.

Het publicatieplatform ISO 26000 biedt een centraal overzicht van zelfverklaringen en onderbouwende rapportages die aan de hand van NPR 9026 zijn opgesteld. Voor bedrijven een mogelijkheid om zich met hun prestaties te profileren. Voor overheden, klanten en andere stakeholders een makkelijk vindbaar en toegankelijk overzicht dat de ambities van organisaties weerspiegelt.

Lees meer over de verschillende transparantietreden, welke stappen u doorloopt om een zelfverklaring te publiceren en welke bedrijven al deelnemen aan het platform.

Informatie over het publicatieplatform ISO 26000

Overzicht bedrijven

Bekijk welke bedrijven staan gepubliceerd op het publicatieplatform ISO 26000.

Overzicht per sector Overzicht van A tot Z

Transparantietrap

NEN biedt drie transparantietreden voor de publicatie van de zelfverklaring. De transparantieniveaus verschillen van elkaar in de mate van transparantie. De transparantietreden zeggen niet iets over hoe ‘goed’ de MVO-ambities en-resultaten van een organisatie zijn, maar de mate van detail waarin de toepassing van ISO 26000 wordt beschreven als onderbouwing van de zelfverklaring. Op transparantietrede 3 is men het meest transparant want hier wordt de meeste onderbouwing gegeven. Meer over de transparantietrap

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je nog wat vragen hebt. Denk aan vragen als 'Wat is het publicatieplatform ISO 26000?' en 'Waar moet mijn organisatie aan voldoen?' Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden

Deelnemers

Bekijk welke bedrijven al deelnemen aan het publicatieplatform ISO 26000. Bekijk het overzicht per sector.