Advies

Een norm is vaak maar een deel van een oplossing. Bij de implementatie van een norm blijkt geregeld een veel bredere vraag te spelen. Bij NEN hebben we niet alleen kennis van de complete context van de norm, maar adviseren we ook over de toepassing ervan en werkprocessen eromheen.

Adviespunt medische hulpmiddelen
Hulp nodig bij het voldoen aan de eisen van de Europese richtlijnen voor medische hulpmiddelen?

NEN kan u helpen met de toepassing van normen, richtlijnen in de vorm van individuele begeleiding, workshops en seminars.

Meer informatie

Online platform
NEN 7510

Zorginstellingen en andere organisaties betrokken bij informatievoorziening in de gezondheidszorg hebben te maken met de norm NEN 7510. Het platform biedt diverse producten en diensten die u ondersteunen bij de invoering hiervan, zoals FAQ's, trainingen en informatie over bijeenkomsten.

Naar de website 'Werken met NEN 7510'

Vragen Elektrische Installaties?
Vragen over NEN 1010, NPR 5310 en andere elektrotechnische normen? Mail dan uw vraag naar
elektrische-installaties@nen.nl

Let op!
U kunt hier terecht met vragen over o.a. de relatie tussen normen en wetgeving, de status van normpublicaties, het proces rondom de totstandkoming van normen en de stand van zaken rondom de ontwikkeling van nieuwe normen. Wij beantwoorden geen vragen die technisch-inhoudelijke van aard zijn.

Adviespunt Machinebouw
CE-markering, productaansprakelijkheid, risicobeoordeling, de gebruiksaanwijzing, het technisch dossier, eisen voor niet-voltooide machines en de verklaring van overeenstemming, normen in de machinebouw omvatten veel aspecten. Het adviespunt Machinebouw ontwikkelt producten voor leden en niet-leden.

Meer informatie

Adviespunt Managementsystemen
Of het nu gaat om implementatievraag-stukken, integratie van managementsystemen of beheersing van risico's, het Adviespunt Managementsystemen helpt u graag u op weg.

Meer informatie

Eerder door u bekeken

Onze Kernwaarden

  • Integer Wij streven naar duurzame relaties.
  • Professioneel Wij streven naar de hoogste standaard.
  • Verbindend Wij benutten elkaars kennis, kwaliteiten en netwerken.
  • Servicegericht Wij komen onze beloftes na.

Klantenservice

Vragen over bestellingen, abonnementen, NEN shop of facturen? We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl