Aanbod bedrijfstrainingen

Alle trainingen uit het open rooster kunnen we als bedrijfstraining verzorgen. Tevens bieden we een aantal trainingen alleen als bedrijfstraining aan.

Bekijk hieronder het aanbod.

Opfris Vakbekwaam Persoon
Een Vakbekwaam Persoon mag werkzaamheden uitvoeren waaraan elektrische risico’s zitten.Tijdens deze eendaagse training wordt het werkgebied van de VP behandeld en het daarvoor noodzakelijk kennisniveau. De training is ideaal voor VP'ers die toe zijn aan hun herinstructie.


Opfris Voldoend Onderricht Persoon
Een Voldoend Onderricht Persoon mag werkzaamheden uitvoeren waaraan weinig elektrische risico’s verbonden zijn. Tijdens deze halfdaagse training wordt het werkgebied van de VOP behandeld en het daarvoor noodzakelijk kennisniveau. De training is nuttig voor VOP'ers die toe zijn hun herinstructie.


NEN 3140: Vakbekwaam Persoon
Na het volgen van deze bedrijfstraining beschikken uw medewerkers over het noodzakelijke kennisniveau om hun specifieke werkzaamheden als VP of Ploegleider uit te voeren. Ook zijn zij in staat om een Voldoend Onderricht Persoon (VOP) te instrueren.

Elektromagnetische compatibiliteit van medische ruimten
Apparaten, systemen en installaties in medisch gebruikte ruimten mogen elkaar of zichzelf niet storen. Doen ze dit wel, dan kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. In deze training leren uw medewerkers onder meer wat de relatie is met de klasse-indeling en hoe u zorgt voor (EMC-veilige) bekabeling en aarding.

NEN-EU Routeplanner - projecten richting geven met Europese richtlijnen
Iedereen die iets fabriceert, inkoopt, samenbouwt, installeert, levert of doorverkoopt zal moeten voldoen aan veiligheids- en gezondheidseisen. Deze bedrijfstraining helpt u om inzichtelijk te krijgen welke richtlijnen voor uw specifieke situatie van belang zijn en hoe u ze binnen uw projecten kunt onderbrengen.

NEN 1010: verdieping
In deze bedrijfstraining leren u en uw collega’s NEN 1010 gebruiken om de veiligheid van elektrische laagspanningsinstallaties te waarborgen. U weet hoe en wanneer kabel- en kortsluitberekeningen te maken.


NEN 1010:badkamers en keukens
In de woningbouw worden steeds vaker elektrische installaties aangelegd in vochtige ruimtes. Na het volgen van deze halfdaagse bedrijfstraining NEN 1010 kunnen u en uw collega’s beter bepalen wat de consequenties zijn van uw project zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

NEN 1010: openbare verlichting
Er zijn verschillende partijen betrokken bij de veiligheid van openbare verlichting. Hoe zijn de verantwoordelijkheden verdeeld? Welke eisen gelden er? In deze training leert u welke eisen de wetgever stelt en op welke criteria u uw (interne) leverancier(s) kunt beoordelen.

NEN 1010: levensbestendig installeren van domotica
Zowel bij nieuwbouwwoningen als bij bestaande woningen worden u en uw collega’s geconfronteerd met de vraag naar de mogelijkheden van domoticatoepassingen. In deze bedrijfstraining leert u wat de mogelijkheden zijn in de woningbouw en zorg en waar u rekening mee moet houden.

Eerder door u bekeken

Vrijblijvende offerte

Eendaagse bedrijfstraining

Heeft u een vraag?

Meer weten over deze bedrijfstraining?

(015) 2 690 168

bedrijfstraining@nen.nl

NEN bedrijfstrainingen

Praktijkgericht leren op maat

  • Flexibel in te plannen
  • Standaard of maatwerk
  • Hogere leereffectiviteit
  • Aansluiting op uw leermanagement
  • Uw doelen staan centraal