Bedrijfstraining

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Dan is een bedrijfstraining voor u interessant. Met een bedrijfstraining vertalen we de norm naar uw praktijk.

Meer dan 80 open rooster trainingen zijn in korte tijd als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten. Bij maatwerk stemmen we de inhoud af op uw organisatie.

Altijd staan uw leerwensen centraal. In een persoonlijk intakegesprek nemen we de tijd om de wensen van uw organisatie in kaart te brengen. We selecteren een geschikte docent, die in geval van maatwerk, het programma met u zal bepalen. U bepaalt waar we de bedrijfstraining uitvoeren. Dit kan bij u op kantoor of op een inspirerende buitenlocatie. Na afloop beschikken uw medewerkers over concrete handvatten voor de juiste normtoepassing.

Het is ook mogelijk om klassikale trainingen te combineren met e-learning. Als u hiervoor kiest, weet u zeker dat elke deelnemer beschikt over hetzelfde kennisniveau. Wilt u dat na afloop van de training de kennis gewaarborgd blijft? Kies dan voor een begeleidingstraject.

We kunnen vele leervarianten voor u inzetten. Onze opleidingsadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, om u en uw organisatie het hoogste kennisniveau te laten behalen.

Eerder door u bekeken

Vrijblijvende offerte

Persoonlijk contact?

Bel om de mogelijkheden te bespreken of om een afspraak te maken.

(015) 2 690 168

bedrijfstraining@nen.nl

NEN bedrijfstrainingen

Praktijkgericht leren op maat

  • Flexibel in te plannen
  • Standaard of maatwerk
  • Hogere leereffectiviteit
  • Aansluiting op uw leermanagement
  • Uw doelen staan centraal

Klant aan het woord

Er werd prima geluisterd naar mijn wensen. We hebben kortgesloten waar de training aan moest voldoen waarna de training is gegeven.

Jaco Kreber, werkvoorbereider Onderhoud en Nazorg BAM Civiel