Bedrijfstrainingen NEN 3140

Wilt u uw medewerkers veilig laten werken volgens NEN 3140? NEN heeft voor elk kennisniveau een passende bedrijfstraining. Of u nu de basis wilt leren kennen of op zoek bent naar verdieping en/of opfrissing, bij NEN bent u aan het juiste adres.

Bij het gebruiken van en het werken aan elektrische installaties bestaat een zeker risico op elektrisch letsel. NEN 3140 beschrijft de eisen voor een veilige bedrijfsvoering van elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen.

Het is van belang dat iedere medewerker zich op zijn niveau bewust is van risico’s, bevoegdheden, taken, verantwoordelijkheden, procedures en werkvoorschriften. Uw medewerkers dienen goed opgeleid te zijn en een duidelijke instructie te krijgen van hun leidinggevende om blijvend veilig te kunnen werken.


Blended leren

Naast klassikale trainingen en e-learning kunt u ook kiezen voor blended leren. Bij blended leren combineren we de voordelen van zowel klassikaal leren als e-learning. Samen met u stellen we een leertraject samen waarbij online leren en klassikaal leren optimaal worden gecombineerd. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw medewerkers voorafgaand aan de klassikale training een online training te laten volgen. Na afloop beschikken uw medewerkers over hetzelfde kennisniveau en haalt u maximaal profijt uit de klassikale training.

Mogelijkheden NEN 3140 bedrijfstrainingen

Algemeen

Voldoende Onderricht Persoon

NEN 3140: Opfris Voldoende Onderricht Persoon

Installatie-/Werkverant-woordelijke

Vrijblijvende offerte

Persoonlijk contact?

Bel om de mogelijkheden te bespreken of om een afspraak te maken.

(015) 2 690 168

bedrijfstraining@nen.nl

NEN bedrijfstrainingen

Praktijkgericht leren op maat

  • Flexibel in te plannen
  • Standaard of maatwerk
  • Hogere leereffectiviteit
  • Aansluiting op uw leermanagement
  • Uw doelen staan centraal

Klant aan het woord

Er werd prima geluisterd naar mijn wensen. We hebben kortgesloten waar de training aan moest voldoen waarna de training is gegeven.

Jaco Kreber, werkvoorbereider Onderhoud en Nazorg BAM Civiel