NEN E-learning

Heeft u een volle agenda en wilt u bijblijven in uw vakgebied? Met de online trainingen van NEN leert u wanneer het u uitkomt en in uw eigen tempo. Al onze e-learnings zijn ontwikkeld door bewezen experts uit de praktijk en direct toepasbaar. U heeft een jaar lang toegang tot up-to-date trainingsmateriaal, inclusief professioneel certificaat!

Blended training

Een blended training houdt in dat online trainingen worden gecombineerd met klassikale trainingen.
Tijdens de korte e-learnings krijgt u alle nodige achtergrondinformatie waarmee u tijdens de klassikale dagen aan de slag kunt. Met uw docent als begeleider en vraagbaak, gaat u praktijksituaties uitwerken. Samen met uw medecursisten gaat u de discussie aan over wat de beste oplossingen zijn.

Training inclusief e-learning

Leergang Inspectie van elektrische installaties

Jay Smeekes (NEN docent) vertelt u in deze video wat u kunt verwachten in de nieuwe leergang Inspectie van elektrische installaties. Deze leergang is super interessant voor inspecteurs die in de praktijk tegen vragen aanlopen als: In welke situatie voer ik deze meting uit, en waarom? Hoe interpreteer ik de meetresultaten en hoe rapporteer ik ze vervolgens naar mijn klant?

Klant aan het woord

“De Engelstalige e-learning is een uitkomst. Onze buitenlandse werknemers kunnen zo gemakkelijk kennisnemen van de Nederlandse normen.”

Ruud Bekema Projectmanager bij Fabricom Offshore Services B.V.

Binnenkort verwacht

Onderstaande onderwerpen op het gebied van online leren zijn binnenkort beschikbaar. Wilt u als eerste op de hoogte zijn? Stuur ons dan een e-mail.Eerder door u bekeken

Gratis demo

Vraag vrijblijvend een online demo aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 188

training@nen.nl

NEN E-learning

Leren wanneer het u uitkomt

  • Gemakkelijk en direct
  • Minder training- en reistijd
  • Gelijkmatig kennisniveau van uw medewerkers

  • Toetsen en monitoren voortgang