E-learning ISO 9001: de wijzigingen_oud

Duur : 3 uur
Investering: € 200,00 zonder norm of € 300,00 inclusief norm (excl. btw) per persoon

Beschikbaarheid: 12 maanden
Deelname is al mogelijk vanaf één persoon

In de e-learning 'ISO 9001: de wijzigingen' leert u op welke wijze organisaties ISO 9001:2015 toepassen als kwaliteitsmanagementsysteem. Theorie wordt afgewisseld met opdrachten en voorbeelden uit de praktijk. De e-learning geeft goed inzicht in de nieuwe normeisen van ISO 9001 volgens de High Level Structure, in de verschillen tussen de actuele en nieuwe norm en in de consequenties van deze norm voor de eigen organisatie.

U kunt deze e-learning bestellen inclusief of exclusief norm.


Voor wie

De e-learning 'ISO 9001: de wijzigingen' is nuttig voor KAM-managers, -coördinatoren en -medewerkers die zich bezig houden met het opzetten en invoeren van een (kwaliteits- en/of milieu)managementsysteem en die tijdig willen weten welke wijzigingen belangrijk zijn voor het managementsysteem in hun organisatie.


Na afloop

  • Weet u wat ISO 9001:2015 inhoudt
  • Kent u de eisen die ISO 9001:2015 stelt
  • Kent u de relatie met de High Level Structure, de basistekst voor alle ISO-managementsysteemnormen

Deze e-learning module bespaart u een dagdeel aan klassikale training. U zult als werkgever moeten bepalen of uw medewerkers met deze instructie voldoende zijn voorbereid voor de werkzaamheden die u ze heeft opgedragen.


Certificaat

De module wordt afgesloten met een examen. Bij een positief resultaat wordt een certificaat uitgereikt.
Aan de hand van interpretatie van normeisen en toelichting op hoe dat in de praktijk uit kan pakken wordt een beeld geschetst van de consequenties van ISO 9001:2015. Het gaat niet om de toepassing van de nieuwe norm in de eigen organisatie.

Is de norm noodzakelijk voor het volgen van de e-learning?
Ja, in de e-learning wordt per paragraaf een toelichting of interpretatie gegeven van de norm. De normtekst wordt niet letterlijk herhaald.

Normen en richtlijnen

ISO 9001 specificeert eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem wanneer een organisatie: moet aantonen dat zij in staat is om op consistente wijze producten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en van toepassing zijnde wet- en regelgeving; en zich ten doel stelt om de klanttevredenheid te verhogen door het systeem doeltreffend toe te passen, met inbegrip van processen voor continue verbetering van het systeem alsmede de borging van het voldoen aan eisen van klanten en van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

De e-learning ISO 9001 bestaat uit 6 modules:

• Module 1: Over deze opleiding • Module 2: Introductie HLS • Module 3: introductie kwaliteitsmanagement • Module 4: Wegwijs in de norm • Module 5: Norm in de praktijk • Module 6: Toets


Besparing reistijd en -kosten

Medewerkers hoeven niet te reizen om e-learning te volgen.


Kwaliteit

De e-learnings worden ontwikkeld i.s.m. ervaren docenten die dichtbij de bron, maar ook door experts op het gebied van digitaal leren, waardoor ook bij e-learning kwaliteit voorop staat. Daarnaast krijgen medewerkers dezelfde informatie gepresenteerd, actueel en direct aangepast naar de laatste inzichten.


Modulaire opbouw

Trainingen zijn per onderwerp opgedeeld en daardoor makkelijk te integreren met huidige leerinterventies (bv klassikale training of toolbox meetings)


Monitor real time

Management informatie is beschikbaar die helpt met het aanbrengen van focus op belangrijke onderwerpen. Bijsturen en dus het verhogen van het rendement is dus mogelijk.


Technische integratie mogelijk

De e-learning modules kunnen in uw eigen Learning management system (LMS) geplaatst worden door SCORM-compliancy.


Schaalbaar en flexibel

Dankzij e-learning is het mogelijk om meer medewerkers in een kortere tijd te trainen. Daarnaast hebben deelnemers 24/7 toegang tot hun persoonlijke leeromgeving via pc, tablet of smartphone.
Via een eenvoudige inlogprocedure, krijgt u toegang tot uw persoonlijke online leeromgeving, benaderbaar via pc, tablet of smartphone.


Afstemming op uw situatie

Voor een optimaal leerrendement kunt u ervoor kiezen om deze E-learning te combineren met een of meerdere klassikale trainingen (blended learning). Mocht u meerdere medewerkers binnen uw bedrijf willen trainen, dan zetten we samen met u een leerplan op dat het beste past bij uw leerdoelen. Neem gerust contact met ons op, we adviseren u graag!


Gevarieerde oefenmodules

Onze E-learning modules houden rekening met verschillende leerstijlen door een variatie aan werkvormen. Via filmpjes, animaties, foto’s, schema’s en overzichten leiden we u door de training. Met tussentijdse opdrachten en vragen toetsen we of u de leerstof heeft begrepen. Bovendien kunt u de leerstof zo vaak bekijken als u wilt. Zo bent u maximaal voorbereid op het examen waarmee de e-learningmodule wordt afgesloten. Bij een voldoende, krijgt u van ons een certificaat.

Eerder door u bekeken

Bestel direct

E-learning al vanaf €200,00 (exclusief norm, excl. btw) per persoon

Gratis demo

Vraag vrijblijvend een online demo aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 188

training@nen.nl

NEN E-learning

Leren wanneer het u uitkomt!

  • Jaar lang toegang tot online leeromgeving
  • Toetsen en monitoren voortgang
  • Training volgen in eigen tempo