E-learning ISO 55001: de norm verklaard_oud


Duur : 3 uur
Investering: vanaf € 200,00 (excl. btw) per persoon
Deelname is al mogelijk vanaf één persoon


In deze e-learning leert u op welke wijze organisaties ISO 55001 toepassen als assetmanagementsysteem. We besteden aandacht aan de volgende onderwerpen:
• Wat houdt ISO 55001 in?
• Wat zijn de belangrijkste aspecten van ISO 55001?
• Wat zijn de voorwaarden voor invoering van ISO 55001?
• Wat zijn de gevolgen van invoering van ISO 55001?

Is de norm noodzakelijk voor het volgen van de e-learning?
De e-learning geeft per normeis een interpretatie c.q. toelichting. De normtekst wordt niet letterlijk herhaald. Bent u niet in het bezit van de norm, dan kunt u ervoor kiezen om de e-learning te bestellen inclusief pdf van de norm.


Voor wie?

Deze e-learning is nuttig voor:
- iedereen die nadenkt over hoe de realisatie van waarde voor de eigen organisatie uit de beschikbare assets kan worden verbeterd;
- wie betrokken is bij het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van een assetmanagementsysteem;
- wie betrokken is bij het plannen, ontwerpen, implementeren en beoordelen van assetmanagementactiviteiten samen met ‘service providers’.


Resultaat e-learning ISO 55001:

  • Bekend met de inhoud van ISO 55001;
  • Kent u de eisen die ISO 55001 stelt
  • Heeft u inzicht in doel en praktische betekenis van de normeisen;
  • Kent u de relatie met de High Level Structure, de basistekst voor alle ISO-managementsysteemnormen.


Certificaat

De e-learning wordt afgesloten met een toets, welke bestaat uit 15 multiple choice vragen. U ontvangt feedback op de fout beantwoorde vragen. Bij 10 of meer goede antwoorden bent u geslaagd en beschikt u over voldoende kennis van ISO 55001. U ontvangt alleen een certificaat als u geslaagd bent voor de toets.
De ISO 55000-serie voor assetmanagement geeft eigenaren van kapitaalgoederen een instrument in handen om hun ‘assets’ op een doelmatige, duurzame en kosteneffectieve wijze te beheren, afgestemd op de strategische doelen van de organisatie en de behoeften van de stakeholders.

In de e-learning ISO 55000 leert u op welke wijze organisaties ISO 55001 toepassen als assetmanagementsysteem.

Norm

NEN-ISO 55000 specificeert eisen voor een assetmanagementsysteem binnen de context van de organisatie. Deze internationale norm kan worden toegepast op alle soorten assets en door alle organisaties ongeacht hun aard of omvang.
De e-learning ISO 55001 bestaat uit 5 modules:

• Module 1: Over deze opleiding
• Module 2: Introductie HLS
• Module 3: Introductie ISO 55000
- Basiskennis assetts en assetmanagement
- Basiskennis ISO 55000
• Module 4: Wegwijs in de norm
• Module 5: Toets

Besparing reistijd en -kosten

Medewerkers hoeven niet te reizen om trainingen extern te volgen.


Kwaliteit

De e-learnings worden ontwikkeld i.s.m. ervaren docenten die dichtbij de bron, maar ook door experts op het gebied van digitaal leren, waardoor ook bij e-learning kwaliteit voorop staat. Daarnaast krijgen medewerkers dezelfde informatie gepresenteerd, actueel en direct aangepast naar de laatste inzichten.


Modulaire opbouw

Trainingen zijn per onderwerp opgedeeld en daardoor makkelijk te integreren met huidige leerinterventies (bv klassikale training of toolbox meetings)


Monitor real time

Management informatie is beschikbaar die helpt met het aanbrengen van focus op belangrijke onderwerpen. Bijsturen en dus het verhogen van het rendement is dus mogelijk.


Technische integratie mogelijk

De e-learning modules kunnen in uw eigen LMS geplaatst worden door SCORM compliancy.


Schaalbaar en flexibel

Dankzij e-learning is het mogelijk om meer medewerkers in een kortere tijd te trainen. Daarnaast hebben deelnemers 24/7 toegang tot hun persoonlijke leeromgeving via pc, tablet of smartphone.
Dankzij e-learning is het mogelijk om meer medewerkers in een kortere tijd te trainen. Daarnaast hebben deelnemers 24/7 toegang tot hun persoonlijke leeromgeving via pc, tablet of smartphone. Via een eenvoudige inlogprocedure, krijgt u toegang tot uw persoonlijke online leeromgeving, benaderbaar via pc, tablet of smartphone.


Afstemming op uw situatie

Voor een optimaal leerrendement kunt u ervoor kiezen om deze E-learning te combineren met een of meerdere klassikale trainingen (blended learning). Mocht u meerdere medewerkers binnen uw bedrijf willen trainen, dan zetten we samen met u een leerplan op dat het beste past bij uw leerdoelen. Neem gerust contact met ons op, we adviseren u graag!


Gevarieerde oefenmodules

Onze e-learnings houden rekening met verschillende leerstijlen door een variatie aan werkvormen. Via filmpjes, animaties, foto’s, schema’s en overzichten leiden we u door de training. Met tussentijdse opdrachten en vragen toetsen we of u de leerstof heeft begrepen. U kunt de leerstof zo vaak bekijken als u wilt. Zo bent u maximaal voorbereid op het examen waarmee de e-learning wordt afgesloten. Bij een voldoende, krijgt u van ons een certificaat.

Eerder door u bekeken

Bestel direct

E-learning al vanaf €200,00 (exclusief norm, excl. btw) per persoon

Gratis demo

Vraag vrijblijvend een online demo aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 188

training@nen.nl

NEN E-learning

Leren wanneer het u uitkomt!

  • Jaar lang toegang tot online leeromgeving
  • Toetsen en monitoren voortgang
  • Training volgen in eigen tempo