NEN-EN-ISO 13485: de norm verklaard

14-01-2014 Esther Oudes is Manager Operations bij Alcmair Partners, ontwikkelaar van medische apparatuur. Momenteel ontwikkelen zij een apparaat voor anesthesie en intensive care waarbij een ISO 13485 certificering essentiëel is.

“In de gezondheidszorg is het heel belangrijk om aan te kunnen tonen dat je aan alle richtlijnen en criteria voldoet. Momenteel ontwikkelen wij een apparaat voor anesthesie en intensive care. Daarbij is een ISO 13485 certificering dan ook essentiëel. Voor ziekenhuizen is dit een teken van professionaliteit en hoogwaardige kwaliteit.”


Bij NEN leer je objectief evalueren en alle facetten evenveel aandacht te geven

Esther Oudes Manager Operations, Alcmair Partners

Snelle terugkoppeling

“Er zijn meer aanbieders, maar de reden om voor NEN te kiezen was de snelle terugkoppeling en het feit dat we mede de inhoud van de bedrijfstraining konden bepalen. Het onderwerp is zo veelomvattend, dat je er veel meer aan hebt om
aandachtspunten aan te wijzen die voor jouw bedrijf relevant zijn. Vooraf hebben we die samen met NEN in een telefoongesprek doorgenomen, en dat is ook perfect in de training tot uiting gebracht. Een van onze vragen was bijvoorbeeld of je als gecertificeerd bedrijf kan samenwerken met leveranciers die dat niet zijn - zonder je certificering te verliezen.”


Begrijpelijk

“Onze docent komt zelf uit het bedrijfsleven en wist met praktijkvoorbeelden alles heel duidelijk uit te leggen. Onze kwaliteitsmanager kent nu onder andere alle fijne kneepjes om het kwaliteitshandboek te finetunen, zodat we kunnen certificeren. Als manager operations was ik van iedereen daar degene met de minste technische kennis, maar ook voor mij was het een begrijpelijke en zeer nuttige training.”

Meer klantervaringen

Bekijk de training

Eerder door u bekeken

Meer weten?

Wilt u meer informatie over deze training? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl