Training

NIEUW! ISO 20400 - Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

Dag 1 van 09.30 tot 20.00 uur, dag 2 van 09.30 tot 16.30 uur


   Deze training wordt gegeven i.s.m. NEVI


 • 29-30 november 2016 - Utrecht

De ISO 20400-richtlijn biedt zowel publieke als private organisaties praktische handvatten bij het inrichten en borgen van een maatschappelijk verantwoord inkoopproces. De richtlijn komt eind 2016 beschikbaar. Tijdens deze training leert u hoe u duurzaamheid kunt organiseren in de inkooporganisatie en integreren in de inkoopstrategie en -beleid. En hoe u professioneel kunt inkopen conform NEVI Dutch Wheel. Ook wordt ingegaan op de structuur, principes en practices van MVO (ISO 26000) en MVI (ISO 20400). Ook is er volop aandacht voor concrete toepassingen in uw eigen praktijk.

Resultaat

 • u weet hoe u duurzaamheid kunt organiseren in de inkooporganisatie
 • u kunt duurzaamheid integreren in de inkoopstrategie en -beleid
 • u kunt professioneel inkopen conform NEVI Dutch Wheel

Voor wie

De training 'ISO 20400 - Maatschappelijk Verantwoord Inkopen' is geschikt voor zowel de private als de publieke sector, en bedoeld voor personen die werkzaam zijn als manager, leidinggevende, adviseur, co├Ârdinator inkoop, als contractmanager of als KAM-/MVO-co├Ârdinator.

Deze exclusieve training biedt u de mogelijkheid als 1e in de wereld optimaal voorbereid te zijn op de introductie van deze internationale richtlijn. Onze deskundige top-docenten hebben zitting in de Normcommissie en weten als geen ander wat de actuele stand van zaken is.

Normen en richtlijnen
ISO 20400 biedt zowel publieke als private organisaties praktische handvatten bij het inrichten en borgen van een maatschappelijk verantwoord inkoopproces. ISO 20400 richtlijn komt begin 2017 beschikbaar.

Richtlijn noodzakelijk?
Voor het volgen van deze training is de norm niet noodzakelijk.

Programma - dag 1

 • Structuur, principles en practices van MVO (ISO 26000) en MVI (ISO 20400)
 • Duurzaamheid in inkooporganisatie


Programma - dag 2

 • Integratie van duurzaamheid in inkoopstrategie en -beleid
 • Professioneel inkopen conform NEVI Dutch Wheel

Karin van IJsselmuide
is programmamanager & trainer NEVI Purspective, Voorzitter commissie ISO 20400 Sustainable Procurement

Bedrijfstraining

Zijn er binnen uw organisatie meerdere mensen die deze training moeten volgen? We bieden deze training ook aan als bedrijfstraining. Bij een bedrijfstraining bij u op locatie vormen uw specifieke wensen het startpunt. Via een intakegesprek en/of bedrijfsbezoek stemmen we het doel en de inhoud met u af. U kunt onderwerpen laten uitbreiden en aanpassen aan het opleidingsniveau en de werkervaring van uw medewerkers. Of delen van meerdere reguliere trainingen laten combineren tot een specifieke bedrijfstraining of complete leergang.

Financieel voordeel

Ten opzichte van de tarieven van de 'reguliere' training is deze bedrijfstraining bij u op locatie vaak al goedkoper vanaf zes deelnemers. Bovendien beperkt u de reistijd en reiskosten van uw medewerkers.

Waar en wanneer het u uitkomt

U bepaalt zelf waar de training plaatsvindt, op welke datum en welk tijdstip. Zo kan deze training ook in de avond worden gerealiseerd.Bij deze training ook interessant

Eerder door u bekeken

Inschrijven

Twee en halve dag training (incl. diner, cursusmateriaal, excl. btw en overnachting) 1695,00

Nu inschrijven

Meer dan 5 personen?
Vraag een offerte bedrijfstraining aan.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 188

training@nen.nl

NEN Trainingen

Dicht bij de bron

 • Open rooster of op maat bedrijfstrainingen
 • Actuele informatie uit de eerste hand: onze docenten
 • Klassikaal en/of online

 • Advies bij implementatie