Leergang NEN 2767: Conditiemeting gebouwen - Opdrachtgever en opdrachtnemer

Compleet vernieuwde leergang!


Voor opdrachtgevers, beleidsmakers en inkopers binnen conditiemeting van gebouwen zijn onderwerpen als beleid, strategie, meerjarenonderhoudsplanning en prestatiecontracten essentieel om kennis van te hebben. Nu is er een speciale leergang die u hier helemaal voor klaarstoomt.


Hoe ziet een meerjarenplan voor onderhoud eruit? Hoe verwerk ik de toepassing van NEN 2767 in mijn beleid? Wat ga ik uitbesteden en op welke manier? Hoe zet ik het in bij uitbesteden van onderhoud in een prestatiecontract? De leergang opdrachtgever bestaat uit meerdere modules waarmee de opdrachtgevers, beleidsmakers en inkopers optimaal worden bediend. Zo komt zowel de methodiek, de praktijktoepassing als de beleidsmatige toepassing aan bod.

Bekijk het overzicht van de leergangen NEN 2767 Conditiemeting van gebouwen en alle bijbehorende modules (pdf).


De leergang bestaat uit 4, 5 of 6 modules (keuze is aan u):

Voor wie

Deze leergang is onder andere bestemd voor beheerders en eigenaren van vastgoed, managers of projectleiders beheer en onderhoud, facilitair managers, adviseurs en managers c.q. medewerkers van toeleveranciers (aannemers). Hij is ook geschikt voor personen die verantwoordelijk zijn voor de inkoop/aanbesteding van inspectiewerk ten behoeve van meerjarenonderhoudsplannen of prestatiecontracten onderhoud op basis van NEN 2767.

Afhankelijk van uw interesse kunt u na de basismodules kiezen voor een verdieping op onderhoudsbeleid en MJOP en/of voor een verdieping op uitbesteden onderhoud en inkopen prestatiecontracten.


SCEV-examen

Gedurende de leergang 'NEN 2767: Conditiemeting gebouwen - Opdrachtgever en opdrachtnemer' (na module 1 en 2) én wanneer u over voldoende specifieke vakkennis beschikt, kan bij SCEV het 'Certificaat NEN 2767 Methodiek' behaald worden. Dit certificaat ontvangt u na het succesvol examen doen en hiermee kunt u zich onderscheiden in de markt. Lees meer op www.scev.nl.


Investering en combinatiekorting

Als u zich gelijktijdig opgeeft voor meerdere modules, dan geldt een combinatiekorting. Uw korting kan hierbij behoorlijk oplopen.

Alle genoemde prijzen zijn geldig t/m 31 december 2016. Prijzen zijn excl. btw. en incl. trainingsmateriaal en lunch

Eerder door u bekeken

Modules Leergang NEN 2767 Opdrachtgever en opdrachtnemer


Module 1

Geeft inzicht waarvoor NEN 2767 kan worden toegepast en hoe de methodiek werkt.


Module 2

Optioneel
Opgedane theoretische kennis van de basistraining wordt uitgebreid met belangrijke verdiepingsinfomatie.


Module 3

Optioneel
Onder begeleiding van ervaren trainers ervaring opdoen bij de inventarisatie, gebrekenbepaling en bepaling van intensiteit en omvang van gebreken. Plus goed leren invullen van inspectieformulieren.


Module 5

Is de beleidsmatige basistraining voor planmatig onderhoudsbeheer, uitbesteden van onderhoud en inkoop prestatiecontracten.


Module 5A

Er wordt dieper ingegaan op het onderhoudsbeleid en de meerjarenonderhoudsplanning.


Module 5B

Er wordt dieper op de uitbesteding van onderhoud en inkoop prestatiecontracten ingegaan.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 188

training@nen.nl

NEN bedrijfstrainingen

Praktijkgericht leren op maat

  • Flexibel in te plannen
  • Standaard of maatwerk
  • Hogere leereffectiviteit
  • Aansluiting op uw leermanagement
  • Uw doelen staan centraal

Gratis Trainingenmail Bouw

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze trainingen op het gebied van Bouw.
Word abonnee

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze trainingen of adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Veelgestelde vragen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt dan bovendien 15% cursistenkorting op de norm. Wilt u van de korting gebruik maken, vult u dan in het opmerkingenveld de norm(en) in die u wenst te bestellen (papier of PDF).

Meer veelgestelde vragen