Training & Advies - Elektrotechniek

NEN Trainingen

Dicht bij de bron

 • Open rooster of op maat bedrijfstrainingen
 • Actuele informatie uit de eerste hand: onze docenten
 • Klassikaal en/of online
 • Advies bij implementatie

NEN Bedrijfstrainingen

Praktijkgericht leren op maat!

 • Training aangepast op uw eigen situatie
 • Direct toepasbaar in de praktijk
 • Kostenbesparend vanaf vijf medewerkers
 • Alle medewerkers beschikken over hetzelfde kennisniveau

Elektrotechniek

Een veilige werkomgeving is essentieel, zeker als u werkt met elektrotechniek. Er zijn normen en richtlijnen die precies voorschrijven hoe u risico's voorkomt.
Onze trainingen helpen u de normen en richtlijnen toe te passen. Zo vergroot u uw kennis en creëert u een veilige werkomgeving voor u en uw collega's.

Docenten

De trainingen van NEN worden verzorgd door uitstekende docenten. Het zijn experts binnen hun vakgebied en veelgevraagde sprekers.

Vrijwel al onze docenten schrijven vaak mee aan de norm. Ze kennen de inhoud dus als geen ander! Maar nog belangrijker, zij weten ook als beste hoe de norm moet worden geinterpreteerd.


Bedrijfstraining

Wist u dat het vanaf 4 deelnemers aantrekkelijk is om te kiezen voor een bedrijfstraining? U kunt kiezen uit een standaard of maatwerk training. Uw leerbehoefte staat altijd centraal, ook als u kiest voor een blended leertraject.

 • Financieel voordeel
 • Waar en wanneer het u uitkomt
 • Afgestemd op uw situatie
 • Advies op maat achteraf


Wilt u meer informatie? Bel (015) 2 690 168

Klanten aan het woord

Bedrijfstraining schakelkasten volgens NEN-EN-IEC 61439

Technici van Van Lente Systeemintegratie volgden de training NEN-EN-IEC 61439. “De training was een ideale mix van theorie en praktijk. We zijn we weer helemaal op de hoogte van de laatste regelgeving”, zegt Jan van Laar, team- en projectmanager technische installaties.

Ik heb al heel wat certificaten bij NEN Training & Advies gehaald. En verandert zoveel in de elektrotechniek, je moet het echt goed bijhouden.

Frank van Dongen Technicus Maintenance, Croon Elektrotechniek

Meer klantervaringen

40% korting op uw NEN Elektrotechniek training

OTIB biedt bedrijven via een financiële tegemoetkoming de mogelijkheid een extra impuls te geven aan hun opleidingsbeleid. Deze tegemoetkoming geldt voor een ruime selectie van de meest gevolgde cursussen binnen de technische installatiebranche (dus ook die van NEN Training & Advies). Kijk op de OTIB website voor de spelregels.

Naar OTIB website »

Over OTIB

OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. De technische installatiebranche is met bijna 10.000 werkgevers en ruim 120.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland.

OTIB ondersteunt werkgevers en werknemers uit de branche bij het (verder) ontwikkelen van hun kennis en vakmanschap. Ook wil OTIB jong en oud kennis laten maken met de branche.

Veelgestelde vragen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt dan bovendien 15% cursistenkorting op de norm. Wilt u van de korting gebruik maken, vult u dan in het opmerkingenveld de norm(en) in die u wenst te bestellen (papier of PDF).

Meer veelgestelde vragen

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze trainingen of adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl