Overzicht Inspectie bestaande elektrische installaties

NEN Trainingen

Dicht bij de bron

  • Open rooster of op maat bedrijfstrainingen
  • Actuele informatie uit de eerste hand: onze docenten
  • Klassikaal en/of online
  • Advies bij implementatie

Kies uw training

NEN biedt u veel vrijheid om een training te kiezen die aansluit bij uw wensen. U kunt kiezen voor een open-roostertraining en u samen met vakgenoten uit uw branche verdiepen in het toepassen van de norm. Hiervoor bieden wij ook handige leergangen aan. Daarnaast zijn bedrijfstrainingen mogelijk, in diverse varianten.

Denk aan een training bij u op locatie of op een externe locatie. Ook is een volledige maatwerk-bedrijfstraining mogelijk, waarbij onze docent de inhoud van de training
volledig afstemt op uw organisatie.

Samen maken we er werk van

Professionals die meer willen weten over de toepassing van normen, doen een beroep op de expertise en praktijkkennis van NEN. Wij helpen u bij de omgang met normalisatie in de praktijk, verzorgen een compleet programma aan trainingen, en staan voor u klaar met advies op maat. Een training van NEN brengt u verder in de praktijk. Elke training sluit nauw aan bij een specifieke norm, en laat zien hoe het toepassen van normen uw dagelijkse processen efficiƫnter, veiliger en meer rendabel kan maken. Onze trainingen doen dit zeer concreet, aan de hand van actuele voorbeelden en direct toepasbare tips. Met NEN maakt u er beter werk van.

Open roster trainingen

Waarom, wat inspecteren elektrische installaties

Deze training is onderdeel van de leergang: inspecties van bestaande elektrische installaties. Na afloop van deze training bent u als inspecteur een betere gesprekspartner voor de opdrachtgever. En als opdrachtgever weet u precies waar u rekening mee moet houden bij de inkoop.

Hoe inspecteer ik elektrische installaties

Deze training is onderdeel van de leergang: inspecties van bestaande elektrische installaties. Wanneer u een Programma van Eisen heeft opgesteld, gaan we in deze training in op de praktijk van het inspecteren.

Inspecties van elektrische installaties juist rapporteren

Deze training is onderdeel van de leergang: inspecties van bestaande elektrische installaties. Door middel van oefeningen leert u doelgerichte rapportages maken van elektrische installaties. Omdat een verkeerde formulering juridische consequenties kan hebben, is een juiste rapportage essentiƫel.Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze trainingen of adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Veelgestelde vragen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt dan bovendien 15% cursistenkorting op de norm. Wilt u van de korting gebruik maken, vult u dan in het opmerkingenveld de norm(en) in die u wenst te bestellen (papier of PDF).

Meer veelgestelde vragen