Overzicht NEN 1010 trainingen

NEN Trainingen

Dicht bij de bron

  • Open rooster of op maat bedrijfstrainingen
  • Actuele informatie uit de eerste hand: onze docenten
  • Klassikaal en/of online
  • Advies bij implementatie

Vanuit diverse wet- en regelgeving wordt verwezen naar onder andere NEN 1010. Op dit gebied biedt NEN diverse trainingen aan in verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor een klassikaal, maar ook voor een online training (zgn. E-learning).

Daarnaast zijn bedrijfstrainingen op locatie mogelijk. Deze kunnen helemaal op maat gemaakt worden, waarbij onze docent de inhoud van de training volledig afstemt op uw organisatie.

Onderstaand een overzicht van de NEN 1010-trainingen die NEN aanbiedt.

Klassikale NEN 1010-trainingen

• Wijzigingen NEN 1010

Wat zijn de verschillen tussen de nieuwe NEN 1010? En wat betekent dat voor uw werkzaamheden? Wilt u als eerste de verschillen ontdekken en uzelf voorbereiden op de wijzigingen? Schrijf u dan nu in!

Docent Pouw Jongbloed legt uit wat u in de training kunt verwachten.• NEN 1010: elektrische installaties in medisch gebruikte ruimten

Wanneer u te maken heeft met elektrische installaties in ruimten voor medisch gebruik, moeten deze aan specifieke eisen voldoen. Patiënten zijn tenslotte kwetsbaarder dan gezonde mensen. In deze training leert u precies hoe hiermee om te gaan.

NEN 1010 E-learnings

• E-learning NEN 1010: Elektrische installaties in de industrie

De e-learning NEN 1010: Elektrische installaties in de industrie geeft u inzicht in hoe u NEN 1010 gebruikt bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van laagspanningsinstallaties voor de industrie.

• E-learning NEN 1010: Elektrische installaties in utiliteitsgebouwen

De e-learning NEN 1010: Elektrische installaties in utiliteitsgebouwen geeft u inzicht in hoe je NEN 1010 gebruikt bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van laagspanningsinstallaties voor de utiliteit.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze trainingen of adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Veelgestelde vragen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt dan bovendien 15% cursistenkorting op de norm. Wilt u van de korting gebruik maken, vult u dan in het opmerkingenveld de norm(en) in die u wenst te bestellen (papier of PDF).

Meer veelgestelde vragen