Overzicht NEN 1010 trainingen

NEN Trainingen

Dicht bij de bron

  • Open rooster of op maat bedrijfstrainingen
  • Actuele informatie uit de eerste hand: onze docenten
  • Klassikaal en/of online
  • Advies bij implementatie

Vanuit diverse wet- en regelgeving wordt verwezen naar onder andere NEN 1010. Op dit gebied biedt NEN diverse trainingen aan in verschillende vormen: klassikaal, online en blended (combinatie van klassikaal en online leren).

Alle open rooster trainingen zijn ook als bedrijfstrainingen op locatie mogelijk. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. De docent stemt de inhoud van de training volledig af op uw organisatie.

Kies hieronder de training die het beste bij u past!

Klassikale NEN 1010-trainingen

• NEN 1010 basis

De training NEN 1010 basis is een blended training. Dat betekent dat de klassikale training wordt gecombineerd met een online module (e-learning). Via de e-learning krijgt u alle nodige achtergrondinformatie waarmee u tijdens de klassikale dag verder kan.

• NEN 1010: basis medisch gebruikte ruimten

Wanneer u te maken heeft met elektrische installaties in ruimten voor medisch gebruik, moeten deze aan specifieke eisen voldoen. Patiënten zijn tenslotte kwetsbaarder dan gezonde mensen. In deze training leert u precies hoe hiermee om te gaan.

NEN 1010 E-learnings

• E-learning NEN 1010: Elektrische installaties in de industrie

De e-learning NEN 1010: Elektrische installaties in de industrie geeft u inzicht in hoe u NEN 1010 gebruikt bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van laagspanningsinstallaties voor de industrie.

• E-learning NEN 1010: Elektrische installaties in utiliteitsgebouwen

De e-learning NEN 1010: Elektrische installaties in utiliteitsgebouwen geeft u inzicht in hoe je NEN 1010 gebruikt bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van laagspanningsinstallaties voor de utiliteit.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze trainingen of adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Veelgestelde vragen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt dan bovendien 15% cursistenkorting op de norm. Wilt u van de korting gebruik maken, vult u dan in het opmerkingenveld de norm(en) in die u wenst te bestellen (papier of PDF).

Meer veelgestelde vragen