Training & Advies - Machinebouw

NEN Trainingen

Dicht bij de bron

 • Open rooster of op maat bedrijfstrainingen
 • Actuele informatie uit de eerste hand: onze docenten
 • Klassikaal en/of online
 • Advies bij implementatie

NEN Bedrijfstrainingen

Praktijkgericht leren op maat!

 • Training aangepast op uw eigen situatie
 • Direct toepasbaar in de praktijk
 • Kostenbesparend vanaf vijf medewerkers
 • Alle medewerkers beschikken over hetzelfde kennisniveau

Machinebouw

Het werken met machines brengt reële gevaren met zich mee. Werkt u volgens normen en richtlijnen voor machinebouw, dan werkt u veilig.

Onze docenten geven uitleg over deze normen in de praktijk, zodat u zich bewust wordt van de explosie- en machineveiligheidsrisico's die uw werkomgeving met zich meebrengt.

Na afloop weet u precies wat nodig is om aan alle wet- en regelgeving te voldoen.

Docenten

De trainingen van NEN worden verzorgd door uitstekende docenten. Het zijn experts binnen hun vakgebied en veelgevraagde sprekers.

Vrijwel al onze docenten werken mee aan de ontwikkeling van normen. Zij kennen de norm én uw praktijksituatie van haver tot gort.

Zodoende leert u bij NEN de toepassing van de norm uit de eerst hand.

Opbouw NEN Machinebouw trainingen

NEN leergangen - Volledig en actueel overzicht van theorie tot praktijk

NEN heeft verschillende leergangen ontwikkeld op het gebied van machinebouw. De leergangen bieden een verdieping op specifieke vakterreinen. Via opeenvolgende modules wordt u in theorie en praktijk opgeleid te werken met en aan de hand van specifieke normen. Bovendien kunt u hierbij gebruikmaken van aantrekkelijke combinatie-kortingen. Als u zich gelijktijdig opgeeft voor meerdere modules, kan uw korting behoorlijk oplopen!


Leergangen op het gebied van machinebouw:

Klant aan het woord

De scan is snel en gemakkelijk in te vullen en geeft direct feedback. We weten nu waar kansen liggen voor verbetering.

Leon van der Werf Directeur Van der Werf Vastgoedonderhoud

Bedrijfstraining

Wist u dat het vanaf 4 deelnemers aantrekkelijk is om te kiezen voor een bedrijfstraining? U kunt kiezen uit een standaard of maatwerk training. Uw leerbehoefte staat altijd centraal, ook als u kiest voor een blended leertraject.

 • Financieel voordeel
 • Waar en wanneer het u uitkomt
 • Afgestemd op uw situatie
 • Advies op maat achteraf


Wilt u meer informatie? Bel (015) 2 690 168

Advies

Voor uw vragen over onder andere CE-markering, productaansprake-lijkheid, risicobeoordeling, de gebruiksaanwijzing, het technisch dossier, eisen voor niet-voltooide machines en de verklaring van overeenstemming bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie

Klanten aan het woord

Bedrijfstraining Gasinstallaties in de praktijk - Energiewacht

Energiewacht levert diensten op het gebied van klimaatcomfort: onderhoud van CV-ketels en ventilatiesystemen, advies over energiesubsidies en opstellen van energielabels.

De kennis uit de training gebruik ik nog dagelijks in mijn werk. Ik heb veel trainingen gevolgd, maar deze was écht goed!’

Gerard Tiben Projectcoördinator Bedrijven en Instellingen, Energiewacht

Meer klantervaringen

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze trainingen of adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Veelgestelde vragen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt dan bovendien 15% cursistenkorting op de norm. Wilt u van de korting gebruik maken, vult u dan in het opmerkingenveld de norm(en) in die u wenst te bestellen (papier of PDF).

Meer veelgestelde vragen