Bedrijfstrainingen Machineveiligheid

NEN Trainingen

Dicht bij de bron

  • Open rooster of op maat bedrijfstrainingen
  • Actuele informatie uit de eerste hand: onze docenten
  • Klassikaal en/of online
  • Advies bij implementatie

Bedrijfstraining

Zijn er binnen uw organisatie meerdere mensen die deze training moeten volgen?
Bij een bedrijfstraining bij u op locatie vormen uw specifieke wensen het startpunt. Via een intakegesprek en/of bedrijfsbezoek stemmen we het doel en de inhoud met u af.

U kunt onderwerpen laten uitbreiden en aanpassen aan het opleidingsniveau en de werkervaring van uw medewerkers. Of delen van meerdere reguliere trainingen laten combineren tot een specifieke bedrijfstraining of complete leergang.

Financieel voordeel

Ten opzichte van de tarieven van de “reguliere” training is deze bedrijfstraining bij u op locatie vaak al goedkoper vanaf zes deelnemers. Bovendien beperkt u de reistijd en reiskosten van uw medewerkers.Waar en wanneer het u uitkomt

U bepaalt zelf waar de training plaatsvindt, op welke datum en welk tijdstip. Zo kan deze training ook in de avond worden gerealiseerd.

Uw praktijk

Het voornaamste voordeel van een bedrijfstraining betreft de inhoud. Door te kiezen voor een bedrijfstraining, stelt u onze docent in staat om te werken met voorbeelden en cases uit uw praktijk. De theorie wordt hierdoor zeer inzichtelijk.

Kies voor maatwerk

Dit geldt zeker wanneer u kiest voor een maatwerk bedrijfstraining. De inhoud van de training wordt hierbij volledig toegesneden op uw organisatie. Een maatwerk bedrijfstraining start altijd met een grondige voorbereiding, inclusief telefonische intake en eventueel een persoonlijk bedrijfsbezoek. Cases en voorbeelden worden rechtstreeks gekoppeld aan uw processen, materialen of machines.

Zelf samenstellen

Een maatwerk bedrijfstraining biedt u bovendien de gelegenheid om onderdelen van verschillende trainingen te combineren, mits ze binnen hetzelfde expertisegebied vallen. Samen met NEN stelt u een leerprogramma op maat samen waar uw medewerkers maximaal profijt van hebben

Uitstekende docenten

NEN bedrijfstrainingen worden verzorgd door uitstekende docenten. Onder hen bevinden zich vak experts en veelgevraagde sprekers. Vrijwel al onze docenten werken mee aan de ontwikkeling van normen. Zij kennen de theorie én ook uw praktijksituatie dan ook van haver tot gort.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze trainingen of adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Veelgestelde vragen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt dan bovendien 15% cursistenkorting op de norm. Wilt u van de korting gebruik maken, vult u dan in het opmerkingenveld de norm(en) in die u wenst te bestellen (papier of PDF).

Meer veelgestelde vragen