Beroepsopleidingen voor de KAM-professional


Als ervaren KAM-professional wilt u blijven groeien en nog meer uit uzelf halen. U bent op zoek naar verdieping om uw vak nog beter uit te kunnen oefenen. Een beroepsopleiding van NEN biedt u een breed en diepgaand inzicht in uw vakgebied. De meerdaagse opleidingen worden gegeven door ervaren en bevlogen professionals met ruime ervaring met het werkveld. De docenten weten hun vakkennis zo over te brengen dat u direct geïnspireerd raakt. De kennis en vaardigheden die u ontwikkelt kunt u direct in uw eigen werksituatie toepassen.

Bent u benieuwd uit welke opleidingen u kunt kiezen? Bekijk dan ons aanbod.

Opleidingen voor de KAM-professional

Voor wie

Voor de ervaren (senior) KAM-professional die wil sparren met gelijkgestemden en zoekt naar verbreden en verdiepen van competenties.

Eerder door u bekeken

NEN Beroepsopleidingen

Verdere verbreding van uw competenties

Een beroepsopleiding van NEN biedt u een breed en diepgaand inzicht in uw vakgebied.

  • Meerdaagse opleidingen
  • Ervaren en bevlogen docenten
  • Voor de ervaren KAM-professional

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze trainingen of adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Veelgestelde vragen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt dan bovendien 15% cursistenkorting op de norm. Wilt u van de korting gebruik maken, vult u dan in het opmerkingenveld de norm(en) in die u wenst te bestellen (papier of PDF).

Meer veelgestelde vragen