Leergang Kwaliteitsmanagement

Deze leergang helpt u om keuzes te maken bij het vertalen van ISO 9001 naar uw organisatie. U leert hoe u een risicogericht(er) kwaliteitsmanagementsysteem kunt opzetten of herinrichten en hoe u uw collega’s en management hiervoor kunt enthousiasmeren.

De leergang bestaat uit 4 modules:

Bij het implementeren van een kwaliteits-managementsysteem volgens ISO 9001 komen verschillende stappen aan bod; van kennis van de norm tot het (risk based) auditen van uw managementsysteem. Deze leergang helpt u keuzes te maken bij het vertalen van ISO 9001 naar uw organisatie. U leert hoe u een risicogericht(er) kwaliteitsmanagementsysteem kunt opzetten of herinrichten en hoe u uw collega’s en management hiervoor kunt enthousiasmeren. De laatste module in deze leergang geeft u alle handvatten om uw rol als interne auditor optimaal te vervullen. Daarnaast bent u een betrouwbare partner voor het management: iemand die bevindingen helder overbrengt en aangeeft wat deze betekenen voor de organisatie.


Combinatiekorting

Als u zich gelijktijdig opgeeft voor meerdere modules, dan geldt een combinatiekorting. Uw korting kan hierbij behoorlijk oplopen.

Eerder door u bekeken

Combinatiekorting

Meld u gelijktijdig aan voor meerdere modules en ontvang een combinatiekorting.
Uw korting kan hierbij behoorlijk oplopen.

Prijstabel leergang Kwaliteit

Voor wie

Leergang Kwaliteit

Deze leergang is nuttig voor kwaliteitsmanagers, -coördinatoren en -medewerkers die zich bezig (gaan) houden met het opzetten en invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem en die verantwoordelijk zijn voor en/of betrokken bij het uitvoeren van interne audits.

NEN bedrijfstrainingen

Praktijkgericht leren op maat

U kunt de leergang ook als bedrijfstraining bij u op locatie laten plaatsvinden. Vaak wil een bedrijf (delen van) meerdere modules combineren tot een specifieke bedrijfstraining. Deze kunt u zelf samenstellen en geheel toespitsen op de behoeften van uw medewerkers.

  • Waar en wanneer het u uitkomt
  • Afgestemd op uw situatie
  • Advies op maat achteraf

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze trainingen of adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Veelgestelde vragen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt dan bovendien 15% cursistenkorting op de norm. Wilt u van de korting gebruik maken, vult u dan in het opmerkingenveld de norm(en) in die u wenst te bestellen (papier of PDF).

Meer veelgestelde vragen