Leergang Milieumanagement

De leergang bestaat uit 3 modules:

U gaat binnen uw organisatie een milieumanagement-systeem volgens ISO 14001 invoeren. U inventariseert welke maatregelen u al heeft getroffen, wilt graag weten aan welke milieuaspecten u aandacht moet besteden en welke wet- en regelgeving u moet naleven. Communicatie is ook belangrijk: hoe bespreekt u dit systeem binnen uw organisatie?
Deze leergang gaat in op alle stappen die nodig zijn voor het opzetten van een milieumanagementsysteem.


Combinatiekorting

Als u zich gelijktijdig opgeeft voor meerdere modules, dan geldt een combinatiekorting. U kunt de drie modules in combinatie met elkaar, maar ook los van elkaar volgen.
Elke combinatie is mogelijk:
Als u zich gelijktijdig voor alle drie de modules opgeeft, betaalt u € 2.659,50. U bespaart € 295,50.
Geeft u zich gelijktijdig op voor 2 van de 3 modules, dan betaalt u € 1.773,00. U bespaart € 197,00.

Eerder door u bekeken

Combinatiekorting

Meld u gelijktijdig aan voor drie modules. U betaalt € 2.659,50
en bespaart € 295,50.

Meld u gelijktijdig aan voor twee modules. U betaalt € 1.773,00
en bespaart € 197,00.

Voor wie

Leergang Milieu

Deze leergang is nuttig voor milieu- of KAM-managers, -coördinatoren en -medewerkers die zich bezig gaan houden met het opzetten en invoeren van een milieumanagementsysteem, of die een milieumanagementsysteem overnemen en moeten onderhouden en verantwoordelijk zijn voor en/of betrokken bij het uitvoeren van interne audits.

NEN bedrijfstrainingen

Praktijkgericht leren op maat

U kunt de leergang ook als bedrijfstraining bij u op locatie laten plaatsvinden. Vaak wil een bedrijf (delen van) meerdere modules combineren tot een specifieke bedrijfstraining. Deze kunt u zelf samenstellen en geheel toespitsen op de behoeften van uw medewerkers.

  • Waar en wanneer het u uitkomt
  • Afgestemd op uw situatie
  • Advies op maat achteraf

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze trainingen of adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Veelgestelde vragen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt dan bovendien 15% cursistenkorting op de norm. Wilt u van de korting gebruik maken, vult u dan in het opmerkingenveld de norm(en) in die u wenst te bestellen (papier of PDF).

Meer veelgestelde vragen